Prijavnica za sudjelovanje na Okruglom stolu i /ili izobrazbi Potvrda o kompetencijama stečenim kroz volontiranje
Poštovani/a,

ovim putem Vas želimo pozvati na dvije aktivnosti usmjerene razvoju i unaprjeđenju kvalitete volonterskih programa u organizaciji Udruge ZUM i Volonterskog centra Istra, koje će se održati 16.04.2019., s početkom od 10:30 do 17:30 sati, u prostorijama Istarske razvojne agenciji u Puli, na adresi Mletačka ulica 12.

Prvi dio dana održat će se okrugli stol na temu uspostave i provedbe školskih volonterskih programa, odnosno školskog volontiranja organizira Udruga ZUM kao završnu aktivnost projekta „VOLUNTEEN“, na kojem će se razgovarati o izazovima u radu sa školskim volonterima/kama, sustavu podrške za unapređenje i razvoj školskih volonterskih programa te mogućnostima povezivanja odgojno-obrazovnih ustanova s organizatorima volontiranja: organizacijama civilnog društva i javnim ustanovama. Okrugli stol je namijenjen svim odgojno-obrazovnim ustanovama, stručnim suradnicima/cama i učenicima/cama zainteresiranim za razvoj i/ili unapređenje školskih volonterskih programa te svim zainteresiranim organizatorima volontiranja zainteresiranim za uključivanjem učenika/ca srednjih škola u volonterske aktivnosti.

U drugom dijelu dana, program izobrazbe „Potvrda o kompetencijama stečenih kroz volontiranje“ provodit će se u organizaciji Volonterskog centra Istra, kao jedna od aktivnosti projekta „PORIV - Podrška razvoju infrastrukture volonterstva“. Izobrazba je namijenjena koordinatorima/cama volontera/ki koji djeluju u organizacijama civilnog društva te javnim ustanovama u području socijalne skrbi. Program se provodi s ciljem upoznavanja s konceptom kompetencija, ključnim dijelovima i svrhom Potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje, odnosno osposobljavanja koordinatora/ica volontera/ki za učinkovito i kvalitetno praćenje kompetencija volontera/ki.

Program navedenih aktivnosti je kako slijedi:
10:15-10:30 – medijska konferencija za projekt "VOLUNTEEN"
10:30-12:00 – Okrugli stol
12:00-12:30 – Osvježenje i zakuska
12:30-17:30 – Izobrazba Potvrda o kompetencijama stečenim kroz volontiranje


Više informacija o svakoj aktivnosti dostupno je u priloženim Pozivima. Zainteresirane sudionike molimo da se prijave putem obrasca, zaključno s 12.04.2019. za Potvrdu o kompetencijama stečenim kroz volontiranje, odnosno 15.04.2019. za sudjelovanje na Okruglom stolu.

Za dodatne informacije ili dodatno pojašnjenje molimo da se javite na sljedeće kontakt podatke:
Vlasta Vujačić (Udruga ZUM): vlasta@udrugazum.org, 099/252 94 88
Aleksandra Lera (Volonterski centar Istra): aleksandra@vci.hr, 097/671 32 14

Projekt "VOLUNTEEN" provodi Udruga ZUM u partnerstvu s Udrugom Suncokret Pula, Start-up udrugom, Ekonomskom školom Pula te Gimnazijom i strukovnom školom Jurja Dobrile Pazin. Projekt je sufinancirala Europska unija, kroz Europski socijalni fonda, Operativni program "Učinkoviti ljudski potencijali", u iznosu od 575.930,76. Ukupna vrijednost projekta je 677.565,60.

Projekt "PORIV- Podrška razvoju infrastrukture volonterstva" sufinancirala je Europska unija, kroz Europski socijalni fond, Operativni program "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020.", u iznosu od 699.050,76 kuna, a provodi se u partnerskoj suradnji Udruge za razvoj civilnog društva SMART - Volonterskog centra Rijeka, Volonterskog centra Istra, CARPE DIEM-a Udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih, Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka i Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.


Za nastavak prijave molimo označite jeste li suglasni da se Vaši osobni podaci (ime i prezime te adresa e-pošte) koriste u svrhu organizacije okruglog stola i radionice
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Volonterski centar Istra. Report Abuse - Terms of Service