Skupinska prijava za 6. ISTRSKI MARATON
Vabimo te k skupinski prijavi na 6. ISTRSKI MARATON. Vabljeni so tako študentje, kakor profesorji in zaposleni Univerze na Primorskem. S skupinsko prijavo si zagotovimo cenejšo štartnino za udeležbo na tekmovanju. Prijave zbiramo do 20.1.2019.

Zbiramo prijave za dve ekipi: študentsko in akademsko. K študentski ekipi lahko pristopijo študentje in študentke UP z veljavnim statusom za leto 2018/2019. K akademski ekipi pa akademsko in administrativno osebje Univerze na Primorskem.

S podpisom potrjujete, da so vsi podatki, ki ste jih navedli resnični. Univerzitetna športna zveza Primorske bo prijavnico uporabljala v skladu z zakonom o varovanju podatkov.

ENGLISH:

We invite you to join the running group for 6th ISTRIAN MARATHON..
Registering together we will have a cheeaper registration for the competiton. You have time till 20.1.2019.

We collect applications for two teams: student team and academic team. Students can apply to a student team with a valid status. Academic and administrative staff at the University of Primorska can apply to the academic team.

By signing in, you acknowledge that all the information you provided is true. The University Sport Association of Primorska will use the application form in accordance with the data protection law.

Ime in priimek / Name and surname *
Your answer
e-naslov / e-mail *
Your answer
Letnica rojstva / Birth year *
Your answer
Spol / Gender *
Telefonska številka / Phone number *
Your answer
Prijavljam se na... / I am registering for... *
Tekmoval bom v ekipi?.../ I will be member of team? *
Velikost majice / Shirt size *
Hrana / Food *
Številka kartice Zdrava zabava / Number od Zdrava zabava member card
Your answer
Soglasje
Potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal/-a v obrazec, resnični in soglašam, da sme Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) kot upravljavec zbirk osebnih podatkov pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z veljavno zakonodajo ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju. Upravljavec obdeluje tiste osebne podatke stranke, ki jih je stranka navedla pri izpolnjevanju tega obrazca z namenom, da bo osebne podatke uporabil za namen vodenja evidence o udeležencih na projektu, sodelovanju v prihodnje ter posredovanje obvestil o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo. Seznanjen sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) pravico, da zahtevam dostop do osebnih podatkov, zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave in da imam pravico do ugovora obdelave in pravico do prenosljivosti podatkov, da privolitev kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti. Podana privolitev velja do preklica. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. Informacije o upravljalcu, pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov ter druge informacije v zvezi z uporabo in varovanjem osebnih podatkov dobim v prostorih UŠZP-a na Čevljarski 27 v Kopru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Uszp.si. Report Abuse - Terms of Service