Winterfestijn 10 december 2022


Het WijkBewonersTeam-OnsNieuwland (WBT) helpt graag mee om wat extra sfeer te brengen in de donkere dagen van het jaar. 

We organiseren daarom op zaterdag 10 december een Gezellig Winterfestijn in en rondom Wijkboerderij Nieuwland; het kloppend hart van Nieuwland. 

Van 16.00uur tot 19.30uur kunnen bewoners van 0 tot 101 jaar elkaar ontmoeten in de knusse setting van de boerderij die steeds meer mensen al weten te vinden en te waarderen.


Activiteiten en winterse versnaperingen

Buiten op het gezellig verlichte terras kunnen Nieuwlanders terecht voor glühwein, chocolademelk en erwtensoep om gezellig bij te praten. Binnen en buiten zijn er verschillende leuke activiteiten voor kinderen, die ook nog kunnen genieten van heerlijke hotdogs, poffertjes, chocolademelk en limonade. Alle consumpties en versnaperingen in de Koek-en-Zopietent kosten 1 muntje. Een aantal activiteiten (o.a. schminken, glittertattoos, koekjes versieren, broodjes bakken bij het kampvuur) is zelfs gratis. Én we hebben ook gehoord dat we visite krijgen van een "coole" dame uit een winterse Disney film. Misschien wil zij wel met je op de foto, want.......

er is zelfs een gratis Photobooth, waar je een leuke foto kunt maken met je partner, als gezin, met je buren of je vrienden of misschien wil je wel alleen. Het kan allemaal. Voor een unieke foto kun je zelfs je eigen props meenemen. En de foto's, die neem je natuurlijk meteen mee naar huis.


Prijsuitreiking

Aanmelden voor dit feest is niet verplicht, maar wel slim. Je kunt, als je je hebt ingeschreven én aanwezig bent op het feest, kans maken op een van de 5 gezelschapsspellen die we verloten. Super leuk toch, voor de komende koude maanden.

Om 19.00uur worden de 5 gelukkigen getrokken, zij kunnen hun prijs meteen in ontvangst nemen.


Voorwaarden
  • Aanmelden is niet verplicht, maar wel slim. Want als je je hebt aangemeld én aanwezig bent op het feest, maak je kans op een mooie prijs. Én kunnen wij zorgen voor voldoende drinken en eten in de Koek-en-Zopietent
  • Aanmelden doe je door onderstaand formulier in te vullen.
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 8 december.
  • Entree is gratis
  • Muntjes á €1.00 kunnen gekocht worden in de Deel van de Wijkboerderij (pin/contant). Muntjes over? Je krijgt je geld gewoon terug bij inlevering van de muntjes
  • De muntjes zijn alleen geldig in de Koek-en-Zopietent. Wil je iets anders drinken dan in de tent aanwezig is? Dit kan tegen reguliere prijzen aan de bar in de Wijkboerderij besteld worden.
  • Locatie: Wijkboerderij Nieuwland, Zeldertsedreef 2
  • Tijd van 16.00 uur tot 19.30 uur

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Mijn naam is: *
Mijn adres is *
Mijn telefoonnummer. (Dit gebruiken we alleen om wijzigingen door te geven.) *
Het aantal personen dat ik voor dit winterfestijn opgeef is: *
0
1
2
3
4
Volwassenen
Kinderen (0-12)
Jongeren (13-18)
Op welke manier ben je achter het bestaan van ons Winterfestijn gekomen
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy