Aanmelding Creative Stampin' Weekend
Hallo!

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor ons Creative Stampin' Weekend!

Van vrijdag, 17 maart t/m zondag, 19 maart ‘17 ga je creatief aan de slag met gelijkgestemden! Het weekend is gevuld met uitdagende projecten, veel gezelligheid en natuurlijk diverse leuke verrassingen.

De kosten voor dit weekend zijn € 195,00

Om zeker te zijn van een plaats vragen we, na inschrijving, een aanbetaling van € 50,00. Je aanmelding is nl. pas definitief wanneer de aanbetaling is ontvangen. Je ontvangt de betalingsinformatie in een bevestigingsmail na het invullen van dit formulier.
Op dat moment krijg je o.a. toegang tot de exclusieve Creative Stampin’ Weekend Facebookgroep, ontvang je onze speciale nieuwsbrief en t.z.t. gedetailleerde programma informatie.

De rest van het bedrag (€ 145,00) dient uiterlijk op 17 februari ’17 overgemaakt te zijn. Indien bij annulering jouw plek ingevuld kan worden door iemand anders, ontvang je het bedrag terug.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur ons dan een mail onlinestampinpartynl@gmail.com of een PB via Facebook.

Hartelijke groeten,
Eveline, Hilde, Sandra en Danielle
Online Stampin' Party NL

P.S. We gebruiken jouw persoonsgegevens alleen maar t.b.v. de organisatie van dit Creative Stampin' Weekend.

Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode + Woonplaats *
Your answer
Land *
Emailadres *
Your answer
Telefoonnummer (incl. kengetal) *
In het geval we vragen hebben m.b.t. je aanmelding
Your answer
Geef aan of je speciale wensen hebt m.b.t. voeding. Denk aan allergieën, diabetes en/of andere specifieke dieetwensen.
Your answer
Wil je meedoen aan de swap? *
Er is een mogelijkheid om te 'swappen' op vrijdagavond. Je maakt kleine projectjes, bijv. een kaartje, label, doosje, etc., die je uitwisselt met andere swappers. Het is een leuke manier om kennis te maken met elkaar en om leuke ideeën op te doen. Wanneer je jouw swap maakt met 100% Stampin' Up! materialen, maak je kans een Stampin' Up! stempelset te winnen! Ter informatie: Wanneer je meedoet, maak je max. 24 swaps. Aantal wordt doorgegeven na 1 februari '17.
Met wie wil je een slaapkamer delen? *
Er zijn twee-, vier - en enkele driepersoonskamers beschikbaar. Wanneer je aangeeft met wie je op een kamer ingedeeld wilt worden, geef dit dan hier door. Als je geen voorkeur hebt, dan delen we de kamers in. Beantwoord dan: Geen voorkeur.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service