COPD-toepassing : patiënten mening
Hallo en hartelijk dank dat u de tijd neemt om dit formulier te beantwoorden

Wij zijn een groep studenten biomedische engineering aan de UCLouvain en als onderdeel van een project, hebben wij uw hulp nodig. Inderdaad bestuderen wij de markt van een medische toepassing voor het monitoren van de symptomen en de lichaamsbeweging van COPD-patiënten.  Zowel de symptomen die rechtstreeks verband houden met de ziekte, als de algemene levensstijl van de patiënten spelen immers een bepalende rol in de evolutie van de pathologie.
Na een marktanalyse te hebben verricht, willen wij de mening peilen van patiënten die belang zouden hebben bij het gebruik van dit soort medische toepassing en op dit punt zou u ons zeer van dienst kunnen zijn.
Wij willen graag vragen stellen over twee aspecten. De eerste zou ons in staat stellen een mening te krijgen over uw gevoelens over de functionaliteiten, of ze nuttig lijken of niet, maar ook over de bedenkingen die u zou kunnen hebben bij het gebruik van een dergelijke toepassing. De tweede zou meer gericht zijn op het ontwerp van de functies die wij belangrijk vinden, of de manier om ze te gebruiken intuïtief lijkt of niet.
Wij willen duidelijk stellen dat deze gegevens niet voor commerciële doeleinden zullen worden gebruikt en dat zij alleen zullen worden gebruikt voor onze universitaire cursus. Bovendien zal u geen persoonlijke informatie worden gevraagd, behalve uw leeftijd, indien u daarmee instemt.  
 
Ik dank u bij voorbaat voor uw hulp bij de realisatie van dit project,  
 
Manon, Faustine, Julie en Florent
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hoe oud bent u?
Clear selection
Hoe vaak gebruikt u uw smartphone?
Clear selection
Hoeveel vertrouwen heeft u in technologie en het gebruik van aangesloten apparaten?
Geen vertrouwen
Hoog vertrouwen
Clear selection
Wat is uw ervaring op het gebied van digitale medische oplossingen (bijv.: gezondheidstoepassing, connected horloge, connected inhalator, digitaal contact met een gezondheidswerker, connected masker om slaapkwaliteit te beoordelen,...)?
Clear selection
Hoeveel denk u dat u weet over gezondheid in het algemeen?
beginner
expert
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy