PREN-LOS! Inscripcions: Mòdul 3. Violències Masclistes.

Pel Mòdul 3 sobre Violències Masclistes comptarem amb Gemma Altell.

"La Gemma és Psicòloga Social i porta més de 20 anys en el món de l’acció social desenvolupant diverses especialitats: drogues, educació, violència masclista, igualtat, joventut, gestió d’equips. Intenta aportar una mirada de gènere a tot el què fa. Així mateix, també és professora del Màster de drogodependències i del Màster de Violència Familiar, ambdós de la Universitat de Barcelona. La formació a professionals en diferents temàtiques de l’acció social també està molt present en la seva tasca."

📅 QUAN? 11 de Novembre de 18:00 a 20:30
📍 ON? Centre Jove d'Atenció a la Sexualitat, C/ Granja, 19-21, 08024 Barcelona

PREN-LOS! vol esdevenir una plataforma que funcioni com a altaveu per a denunciar les vulneracions dels Drets Sexuals i Reproductius. Des de L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius, concretament la campanya Tira pel(s) dret(s)! prenem com a objectiu generar un espai per a capacitar joves en incidència política perquè puguin reivindicar els seus drets aplicant marcs legals internacionals en espais multilaterals.

T'hi sumes? 😊

Per més informació: www.prenlos.org
Nom i Cognoms *
Edat *
El programa tan sols està dirigit a persones menors de 30 anys.
Adreça electrònica *
T'interessaria rebre informació sobre els següents mòduls i activitats del "Pren-los"? *
Si tens interès en rebre informació o convocatòries dels pròxims mòduls formatius i de l'estratègia d'incidència política que en derivarà, marca "Sí"
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy