FELMÉRÉS: A helyi termékekben rejlő lehetőségek Kóspallagon
Kedves Kóspallagi Polgárok!

A helyi termékek egyre fontosabbá válnak mostanában. Az országban és azon belül a régiókban is egyre több kezdeményezés jelenik meg, ami támogatni próbálja a termelőket, valamint megkönnyíteni a kapcsolat-létesítést termelő és vásárló között. Ezzel kapcsolatosan falunkban is több kezdeményezés született már sokaktól az elmúlt években, ami azt jelzi, hogy ez a téma fontos az itteni emberek számára is.
A Pandal Egyesület is szervezett már szakmai előadást a témában. Most viszont szeretnénk kérdőívünkkel felmérni a lakosság hozzáállását, igényeit és kínálatait, hogy ezek alapján ki tudjunk dolgozni egy programot a helyi termékek fellendítéséhez Kóspallagon.
Kérjük, támogassa ügyünket azzal, hogy kitölti ezt a kérdőívet, és eljuttatja hozzánk. A kérdőív kitöltése legfeljebb 15 percet vesz igénybe, és teljesen anonim.

Nagyon köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti munkánkat!
Pandal Egyesület

1 A helyi termék fogalma meglehetősen tágan értelmezhető, többféle meghatározással találkozhatunk. Fő jellemzője, hogy a termelés, a feldolgozás és az értékesítés, valamint a fogyasztó a lehető legközelebb vannak egymáshoz, rövid az ellátási lánc. Legtöbbször a helyben előállított, helyben honos vagy helyben megtermelt, összegyűjtött alapanyagból hagyományosan, a helyben kialakult eljárások alkalmazásával, többnyire kisüzemi keretek között előállított termékeket értjük alatta. A helyi termék forgalma a helyi gazdaságot fejleszti, a helyi szereplőket segíti, őket támogatja.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms