Presentació Resultats Avaluació del Pla Estratègic de la MIDIT - 23 de novembre de 2018 de 19:30h a 20:30h a la Sala Infant Pere, Hospitalet de l'Infant
El Pla Estratègic compleix 10 anys l’any 2018. La realitat socioeconòmica del territori ha sofert canvis importants des de la diagnosi inicial i la posterior implantació. Cal una perspectiva actualitzada de la situació socioeconòmica del territori i el treball amb nous actors i reflexionar de forma conjunta sobre la reformulació i adaptació del Pla Estratègic als nous temps i necessitats del territori.

El Pla Estratègic es troba en el moment idoni que permeti per una banda integrar els nous projectes arrelats al territori i endogeneïtzar les noves oportunitats per fer front als processos de canvi del territori i de l’entorn, i de l’altra treballar en una xarxa de cooperació territorial prou consolidada per a una nova fase del Pla Estratègic sostenible i integrat al territori i en sintonia amb els processos estratègics que s’estan produint al seu entorn.

Email address *
Cognoms,Nom *
Your answer
NIF *
Your answer
Municipi *
Your answer
Empresa *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MIDIT. Report Abuse - Terms of Service