Пријава за присуство на мартовско HR кафе & Networking: "Со различности до напредок"

Настанот ќе се одржи на 14 март 2016 (понеделник) со почеток во 17:00 часот во МКЦ клуб ресторан, во Скопје
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question