"Az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2019" Nevezési lap
A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak a pályázat kiírója általi adatkezeléséhez és nyilvántartásához. A pályázat kiírója a pályázó személyes adatait bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
Egy pályázó csak egy nevezési lappal pályázhat! A nevezési lap beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja, továbbá, hogy beküldött képei minden tekintetben megfelelnek a kiírásban szereplő feltételeknek.
Nevezési díj:
Minden pályázó egyszeri nevezési díjat kell fizessen a beadásra szánt képek számától függetlenül. A nevezési díj 3.000,-Ft, melyről a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ számlát állít ki a befizető nevére szólóan. A befizetést igazoló bizonylatot a jelentkezési lap mellékleteként kell beküldeni.
Fizetés módjai: átutalással a 11784009-15772543-00000000 sz. bankszámlára, vagy készpénzben a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ pénztárában hétfőtől csütörtökig 10.00 órától 15.00 óráig, pénteken 9.00 órától 12.00 óráig.
FONTOS! Az utaláson a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a pályázó (és nem a számlatulajdonos!) nevét!

FIGYELEM!
A jelentkezés csak abban az esetben érvényes, ha a pályázó a nevezési díj befizetéséről szóló igazolást jgp vagy pdf formátumban elküldi a fotopalyazat@klauzalhaz.hu e-mail címre. A pályázatra beküldendő fotókat is az előbbi (fotopalyazat@klauzalhaz.hu) e-mail címre várjuk.
A pályamunkákat elküldeni 2019. augusztus 20. 18.00 óra és 2019. október 15. 18.00 óra között lehet.

Email address *
Név *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service