Imkerdag 17 maart 2018, DeventerBeste imkers,

Imkervereniging Deventer bestaat in 2018 105 jaar! Ons 100-jarige bestaan hebben we uitgebreid gevierd, maar ook dit jubileum willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom schrijven we ter gelegenheid van dit jubileum een keuring uit op zaterdag 17 maart 2018. Een keuring met heel bijzondere keurmeesters, daarover leest u hieronder meer.

Maar we doen meer! We maken van deze dag een echte imkerdag, die voor alle bezoekende imkers meer dan de moeite waard zal zijn omdat we ook een aantal zeer boeiende sprekers hebben uitgenodigd. We organiseren deze dag samen met het Bijkersgilde in het KindCentrum Borgele, Groenewold 182 in Deventer.

Dit winterseizoen wordt in Deventer de cursus Keurmeester Bijenproducten gehouden, georganiseerd door het Bijkersgilde. Op 17 maart wordt het examen afgenomen. De aanstaande keurmeesters hebben als examenopdracht het verrichten van de keuring die door de vereniging Deventer is uitgeschreven. Het gaat dan om het keuren van alle mogelijke bijenproducten, waaronder uiteraard honing, maar ook bijvoorbeeld was, mede, propolis, of honinggebak. In totaal wordt er gekeurd in maar liefst 17 klassen.

Als u er als bezoeker en/of als deelnemer aan de keuring bij wil zijn, zouden we u willen vragen dit hier onder aan te geven. We kijken uit naar uw komst op zaterdag 17 maart!

Hartelijke groet,
Imkervereniging Deventer en Bijkersgilde
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy