#közösségimegoldások - pro bono coaching a KKV-kért /A MagNet Bank és az ICF együttműködése
A jelenlegi járványügyi helyzet számos vállalkozás életébe hozott változásokat. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ebben a nehéz időszakban is talpon maradjanak azon kis- és középvállalkozások, melyek hozzájárulnak társadalmunk jóllétéhez és fejlődéséhez.  
Ezért a MagNet Bank és az International Coach Federation (ICF) közös kezdeményezést indít az érték alapú KKV-k válságállóságának növelésére.
Az ICF az első 50 jelentkező számára pro bono coaching lehetőséget biztosít, melynek során a coachok 6 db 60-90 perces virtuális konzultációt kínálnak minden egyes kiválasztottnak. Ez az ingyenes coaching lehetőség, egy olyan együttműködésre ad lehetőséget, mely az ügyfeleket hatékonyan tudja támogatni az általuk megfogalmazott cél elérése érdekében.
A részvétel feltétele, hogy a szervezet tevékenysége alapján valamelyik értéknövelő területbe tartozzon, melyeket ezen a regisztrációs oldalon megtalál. Ha egy cégtől több résztvevő is szeretne jelentkezni, akkor kérjük mindenki a saját email címével regisztráljon.
Az igényeket jelentkezési sorrendben fogadjuk.

Kérjük adja meg email címét! Kérjük, hogy kizárólag olyan email címet adjon meg, amely az Ön által képviselt gazdasági társaság vagy gazdasági társaságnak nem minősülő egyéb szervezet kapcsolattartásra szolgál, és az nem minősül valamely természetes személy személyes adatának. *
Kérjük adja meg nevét! (A nevét csak kapcsolattartás céljára használjuk fel.) *
Kérjük adja meg az Ön által képviselt cég nevét! *
Kérjük adja meg, az Ön által képviselt cég melyik területhez tartozik!
Clear selection
Fő területek, témák, amikben várok segítséget. *
Required
Kérdéseit ide írhatja!
Alulírott tudomásul veszem, hogy az International Coach Federation (ICF Magyar Tagozata Egyesület, székhely: Carion Holding Zrt., mint székhelyszolgáltató épülete: 1023 Budapest, Bécsi út 25. és a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 98.) az általam a fentiekben megadott adatokat, mint önálló adatkezelők, egymástól függetlenül kezelik. A MagNet Bank Zrt. a kapcsolattartóként megjelölt természetes személy nevét - az általa képviselt szervezet adataival együtt - kapcsolattartási célból, a www.magnetbank.hu/adatvedelem oldalon megtalálható Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli. A személyes adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást a Bank Adatkezelési Tájékoztatója tartalmazza. A Bank a jelen nyomtatványon megadott szervezet adatait jogosult annak érdekében kezelni, hogy időről-időre hasonló programjaival, szolgáltatásaival, a MagNet közösséghez, értékorientált KKV-körhöz történő csatlakozási lehetőségekkel kapcsolatosan tájékoztatást küldjön, marketing jellegű információkkal megkeresse, továbbá, hogy rendezvényeire meghívja. A Bank a jelen jelentkezési lapon megadott szervezet adatait addig kezeli, amíg az adott szervezet képviselője az adatok törlését nem kéri. Nyilatkozom, hogy a kérdőív kitöltésével és adataim megadásával hozzájárulok, hogy az International Coach Federation Magyar Tagozatának Jószolgálati Igazgatósága és a MagNet Bank a megadott adataimat kezelje, azokat felhasználja az ICF Jószolgálati Program keretében résztvevő szereplők összekötésére. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy