II Jornada de cartografies col·laboratives
Aquest formulari és per apuntar-se a la II Jornada de cartografies col·laboratives.

La jornada serà el 19 d'octubre de 2019 al Centre Cultural Albareda de 16.30 a les 20.30.

Hi ha un aforament limitat, per això demanem confirmació.

La jornada es podrà seguir per streaming contactant a través del perfil Twitter de @raonspubliques el mateix dia de la jornada.
Nom o col·lectiu *
Correu electrònic contacte *
Aquestes dades no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del procediment administratiu. Aquesta adreça, així com la resta de les seves dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de Raons Públiques SCCL per a donar resposta a les seves peticions. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al Raons Públiques SCCL o bé per mitjans electrònics a datos@raonspubliques.org o bé presencialment o per correu convencional a l’adreça següent: carrer de la Concòrdia 30, baixos esquerra, CP 08004, Barcelona.
Acceptació d'ús de l'adreça per tenir informació de la jornada. *
Us recordem que, degut a la llei de protecció de dades, necessitem l'autorització expressa per l'utilització d'aquest correu electrònic NOMÉS per mantenir-vos informats/ades de les novetats de la jornada.
Acceptació d'ús de l'adreça per tenir informació de Raons Públiques SCCL. *
Si voleu rebre la newsletter amb informació dels projectes de Raons Públiques SCCL si us plau podeu confirmar-lo dient sí en les següents caselles.
Necessitats i/o comentaris
Si teniu algun tipus de necessitat especial o comentari en relació a la jornada, si us plau escriviu-lo a continuació.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Raons Públiques SCCL. Report Abuse