Sähköisen oppimisympäristön ja analytiikan hyödyt opetuksessa (1 op)
Tervetuloa mukaan Turun yliopiston Oppimisanalytiikan keskuksen järjestämälle verkkokurssille, jossa tutustutaan oppimisanalytiikkaan sekä syvennetään ViLLEn käytön osaamista. Kurssi on suoritettavissa omaan tahtiin 1.2. - 31.8.2021 välisenä aikana. Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen ja varhaiskasvatuksen henkilöstökoulutushanketta, joten se on osallistujille maksuton.

𝗞𝗨𝗥𝗦𝗦𝗜𝗡 𝗞𝗨𝗩𝗔𝗨𝗦
Kurssi koostuu seuraavista osioista:
1. oppimisanalytiikan hyödyntäminen opetuksessa ja arvioinnissa
2. eriyttäminen ViLLEn avulla
3. tiimi- ja yhteisopettajuus ViLLEn työkalujen avulla sekä
4. omien materiaalien tuottaminen ja jakaminen ViLLEssä.

Kurssin laajuus on 1 opintopiste ja sen suorittaminen edellyttää noin 1 - 2 tunnin viikoittaista työpanosta oman opetuksen lisäksi.

𝗧𝗢𝗧𝗘𝗨𝗧𝗨𝗦 𝗝𝗔 𝗔𝗜𝗞𝗔𝗧𝗔𝗨𝗟𝗨
Kurssi perustuu kahteen syksyllä 2020 toteutettuun ohjattuun verkkokurssiin. Nyt toteutettava MOOC-versio on suoritettavissa omaan tahtiin 1.2. - 31.8.2021 välisenä aikana.

Kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina (noin 27 tuntia), joihin sisältyvät itsenäisesti suoritettavat tehtävät, omaan opetukseen liittyvät kokeilut sekä webinaaritallenteiden katsominen (6 x 45 min).

𝗞𝗢𝗛𝗗𝗘𝗥𝗬𝗛𝗠Ä
Koulutus on tarkoitettu esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille, jotka ovat käyttäneet ViLLEä omassa opetuksessaan jo aiemmin. Koulutuksessa ei luoda uusia ViLLE-opettajatunnuksia.

***
Ilmoittauduttuasi saat vielä varmistuksen alla antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Email *
Nimi
Pääasiallinen työskentelykohde *
Ole hyvä, ja valitse sopivin. Jos esimerkiksi työskentelet laaja-alaisena erityisopettajana tai valmistavan luokan opettajana yhtenäiskoulussa tai sinulla on aineenopettajana sekä lukion että yläkoulun tunteja, valitse se vaihtoehto, jonka tunteja sinulla on eniten.
Rekisteröityminen kurssille
Pääset liitymään kurssille osoitteessa https://ville.utu.fi?c=8BzJbeg95qUj. Syötä ensin kurssiavain "villejatko" ja tunnistaudu sen jälkeen olemassa olevalla ViLLE-käyttäjätunnuksellasi. Tämän jälkeen voit kirjautua ViLLEen normaalisti. Kuvalliset ohjeet löydät täältä: https://tinyurl.com/tervetuloa12.

Huom! Kurssilla toimitaan opiskelijan roolissa, joten jos et heti näe kurssia, valitse oikean yläkulman pudotusvalikosta kohta Opiskelijanäkymä/Kirjaudu opiskelijana.
Yhteystiedot
Tällä lomakkeella antamiasi yhteystietoja käytetään ainoastaan kurssi-ilmoittautumisten hallintaan, ja ne poistetaan välittömästi koulutuksen päätyttyä.

Mikäli sinulla on koulutukseen tai ViLLEn käyttöön liittyviä kysymyksiä tai haluat muuttaa ilmoittautumiseen liittyviä tietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostise (villeteam@utu.fi) tai soittaa numeroon 029 450 4666.

Tervetuloa mukaan!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy