PRIJAVA ZA KURSEVE
Popunjavanjem ove forme prijavljujete se za PLAYCODE kurseve u KIDHUB-u. Nakon što završite unos podataka, molimo Vas da kliknete na dugme SUBMIT/PROSLEDI kako biste bili sigurni da su odgovori sačuvani.

Potvrda prijave će Vam stići na e-mail adresu koju budete naveli u nastavku ovog formulara. Nakon toga možete da očekujte naš poziv kako bismo Vam preneli sve potrebne informacije o početku izvođenja izabranog kursa.

NAPOMENA - Roditelji-staratelji koji u istom ciklusu prijavljuju dvoje, odnosno troje dece koja su u diektnom srodstvu, stiču pravo na 10% popusta na ukupnu sumu. Ukoliko na osnovu Vaše preporuke se u ciklusu upiše još jedno ili više dece, koja nisu bila naši polaznici, ostavrujete popust od 10%. Popusti se ne mogu sabirati.

Početak kurseva je planiran za april 2019. godine. Više o nama možete videti ovde www.kidhub.rs, www.playcode.rs i www.designathon.rs

*KIDHUB kroz deo prihoda od kurseva ulaže u unapređenje obrazovanja u Srbiji kroz uvođenje Designathon Works prvog školskog mejker obrazovnog programa koji je namenjen deci od 7 do 18 godina.

Odaberite kurs na koji želite da se prijavite: *
Ime, ime jednog roditelja i prezime polaznika *
Your answer
Unesite validnu e-mejl adresu *
Your answer
Godina rođenja polaznika *
Your answer
Upišite broj telefona putem koga možemo da Vas kontaktiramo: *
Your answer
Ukoliko želite dodatne informacije, možete nam napisati poruku ili nas kontaktirati putem mejla: skola@kidhub.rs ili putem telefona na brojeve: 064 266 96 70; 064 138 9616
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service