Voluntariat la Alba Iulia pentru proiectul Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy
Suntem asociația culturală Create.Act.Enjoy și din 2012 am creat proiectul Terapie prin Artă desfășurat în spitale, ajuns în 2019 la a șaptea ediție. Am început colaborarea cu 1 spital din Cluj-Napoca, iar acum avem colaborări cu 8 spitale. Este primul an în care ne extindem la nivel național, iar la Alba Iulia vom desfășura activitățile cu sprijinul asociației Forum Apulum, la Spitalul Județean de Urgență Alba.

Lansăm invitația către albaiulieni de a se implica în proiectul nostru ca voluntari, în săptămâna 20-26 mai 2019. Artiștii noștri vor oferi pacienților și cadrelor medicale momente artistice, ateliere creative și concerte / spectacole, iar pentru pacienții care au nevoie de un plus de socializare și conexiune umană vom organiza vizite „Rudă pentru o zi”. Căutăm voluntari și voluntare care să ne ajute la organizarea și realizarea activităților în cele mai bune condiții, cu entuziasm și voie bună!

Mai multe detalii despre proiect: http://createactenjoy.com/terapie-prin-arta/

Pentru întrebări suplimentare, ne puteți scrie pe pagina de facebook fb.com/create.act.enjoy sau mail hello@createactenjoy.com
Prenume, nume: *
Your answer
Email: *
Your answer
Număr de telefon: *
Your answer
Vârsta: *
Your answer
Ocupație: *
Your answer
Dorești să fii voluntar(ă) în cadrul programului de Terapie prin Artă pentru că: *
Your answer
Descrie pe scurt experiența ta de lucru în echipă:
Your answer
Sunt disponibil(ă) în perioada 20-26 mai (luni-duminică):
Mărime pe care o porți la tricou:
Your answer
Ești de acord ca datele tale din acest formular să fie prelucrate de Asociația Create.Act.Enjoy pentru buna organizare și desfășurare a proiectului Terapie prin Artă, ediția 2019? (În conformitate cu normele GDPR și legislația națională în vigoare.)
Mulțumim pentru înscriere!
Captionless Image
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service