WEBINAR - droogtebeleid voor lokale besturen
Lokale besturen spelen een grote rol in de droogteproblematiek, door bijvoorbeeld retourbemalingen of het ter beschikking stellen van het bemalingswater voor hergebruik te stimuleren, de opmaak en uitvoering van een hemelwaterplan, vraag en aanbod met elkaar in contact brengen voor het lokaal hergebruik van gezuiverd afvalwater, het eigen watergebruik in kaart brengen, inwoners en landbouwers sensibiliseren, etc.


Naar aanleiding van de vele vragen over de droogteproblematiek organiseren we, in samenwerking met de Vlaamse Milieumaatschappij, op dinsdagvoormiddag 23/06 een webinar over lokaal droogtebeleid.


Op het programma:

09u15-09u30: Inloggen
09u30-10u00: Wetgeving en mogelijkheden hergebruik bemalingswater - Ywan De Jonghe (VMM)
10u00 – 10u30: Wat kunnen gemeenten doen: interactieve kaart alternatieve waterbronnen - Kris Huijskens (provincie Antwerpen)
10u30-10u45: Communicatie en sensibilisatie naar inwoners, landbouwers, etc.
10u45-11u: VragenrondjeDeelnemen via je laptop/vaste computer/smartphone kan via deze link, ook al heb je geen Skype:
https://meet.provincieantwerpen.be/katleen.vanbraekel/ZGHYD3YK

Deelnemen via de vaste telefoon kan ook (+32 3 240 50 40, Vergadering-ID: 5436094), maar dan kan je geen vragen stellen via de chat-functie.De link van dit webinar mag je zeker delen met geïnteresseerde collega's, inschrijven via het onderstaande formulier is wel verplicht.

Kan je er niet bij zijn? Het webinar wordt opgenomen en de link wordt na afloop op onze website geplaatst.


Enkele instructies voor een vlot verloop:

Sluit je computer bij voorkeur aan de internetkabel aan voor optimale verbinding.
Aanmelden kan vanaf 09u15, het webinar zelf start om 09u30. Test zeker vanaf 09u15 of je toegang hebt tot het webinar, zo mis je geen presentaties. Als deelnemer ben je niet zichtbaar voor de sprekers: camera's en microfoons van deelnemers staan gedempt om een goede beeld- en geluidskwaliteit te verzekeren. Tijdens de presentaties heeft enkel de spreker het woord. Na elke presentatie is er ruimte voor vragen en reacties tijdens de vragenronde, dan kan je je vraag stellen via het chatvenster links. Gelieve ook steeds te vermelden aan wie van de sprekers je vraag gericht is. Het is ook al mogelijk om op voorhand vragen door te geven via dit inschrijvingsformulier.
Email address *
Voornaam en naam *
Functie *
Gemeente/organisatie *
Opmerkingen & vragen kunnen hieronder al op voorhand worden doorgegeven.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy