Gyüttment Fesztivál szálláshely foglalás
FIGYELEM! Az űrlap kitöltése, a szállás lefoglalása nem jelenti automatikusan azt, hogy biztosított számodra a szállás! Erről a lehetőségre álló helyek beteltekor, de legkésőbb augusztus 10-ig küldünk visszajelző e-mailt a megadott kapcsolattartó e-mail címére.

Ha valami okból kifolyólag nem tudsz vagy nem szeretnél sátrazni a Fesztivál ideje alatt (amely egyébként ingyenes), akkor lehetőség van Zebegényben, a Gyüttment Fesztivál helyszínétől 20 perc járásra, a Szőnyi Táborban, 6 fős faházak bérlésére is.

A faházak egy légterűek, amelyben 3 db emeletes ágy található. Az ágyakhoz ágyneműt nem tudunk biztosítani. Közvetlenül mosdó és fürdőszoba nem kapcsolódik a házakhoz, ezeket a tábor területén találjátok meg.

A faházas férőhelyek egy éjszakára nem bérelhetőek!

Az előzetes foglalás során beérkező igények közül azt részesítjük előnyben, amelyek a legtöbb éjszakára szólnak.

A szobák beosztásakor törekszünk arra, hogy külön női és férfi szobák legyenek beosztva, a pároknak vegyes szobákban biztosítjuk az elhelyezést.

A szállás ára, amely tartalmazza az idegenforgalmi adót is, egységesen 3.000 Ft/fő/éj.
Teljes, 6 ágyas faház bérlésére is van lehetőség, ennek ára: 18.000 Ft/ház/éj

Fizetés érkezéskor a helyszínen, a szobák átvételkor, készpénzzel történik.

Az űrlap kitöltése során megadott adatokat a szervezők bizalmasan kezelik, és azt harmadik félnek nem adják ki. Kérdés esetén írj nekünk a szevasz[kukac]gyuttmentfesztival.hu e-mail címre, a tárgyban tüntesd fel, hogy “szállás”.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service