Прашалник за граѓански организации кои сакаат да отпочнат со економски дејствија
Почитувани,
овој прашалник е наменет за оние кои сакаат нивната организација да отпочне со еконмски дејствија (продажба на услуги или производи).

Проектот Смарт Старт ги истражува потребите на организациите со цел создавање оддржлив модел за работа за граѓанските организации во Македонија. Низ овој прашалник ќе сретнете прашања кои ќе ни помогнат да го осознаеме правецот во кој сакате да се движи вашата организација во иднина.

Однапред ви благодариме!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Смарт Старт е регионален проект кој има за цел вмрежување на граѓанските организации и нивните капацитети, зајакнување на капацитетите за застапување, подобрување на внатрешната управувачка структура, поттикнување стратешки промени во изворите за финансирање преку воспоставување социјално претприемништво и развивање стратешки долгорочни организациски планови. Се очекува проектот да резултира со создавање нова генерација граѓански организации кои ќе бидат постручни и попосветени на своите мисии, корисници и општество во целина, а кои ќе развијат партнерство со претпријатија од стопанството, нудејќи придобивки за сите засегнати страни.

Име на организацијата: *
Your answer
Во која фаза на подготовка за отпочнување економски дејствија се наоѓа вашата организација? *
Required
Обележете ги областите за кои ви е потребна поддршка: *
Required
Дали во иднина сте заинтересирани за основање правен субјект кој ќе го поседува вашата организација? *
Required
Лице за контакт во граѓанската организација и е-пошта (на пр. Трајко Трајковски – trajko@mail.com): *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms