Номинации за Твитернагради 2018
Малку правила на почетокот:

- Може да предлагате повеќе од една номинација по категорија
- Не мора да номинирате предлози во секоја категорија
- Тие со најмногу номинации ќе влезат во избор за гласање за #твитернагради 2018

НајКомпанија/Организација на твитер за 2018
Your answer
НајКомпанија/Организација на твитер за 2018 mobile
Your answer
#НајХаштаг за 2018
Your answer
Најдобар дизајнер за 2018
Your answer
Најпопуларна политичка/дебатна емисија на Твитер за 2018
Your answer
Најдобра твитерџиKA за 2018
Your answer
Најдобар твитерџија за 2018
Your answer
НајДуховит твитерџија/ка за 2018
Your answer
Најдобар твит во 2018
Your answer
Најдобар дебитант/ка во 2018 година
Your answer
Нај #СреќниСмеШтоТеИмаме твитерџија/ка за 2018
Your answer
Најдобар сајт на Твитер за 2018
Your answer
Најдобар сајт на Твитер за 2018
Your answer
Нај #ТвитерНеЕЗа... 2018
Your answer
Најдобар ДиЏеј на тајмлајн за 2018
Your answer
Нај #третасмена #tretasmena за 2018
Your answer
Најдобар аватар за 2018
Your answer
Најдобра апликација од Македонија за 2018
Your answer
Најактивен твитерџија од дијаспората за 2018
Your answer
Најдобра кампања на годината за 2018
Your answer
НајАнима пријател твитерџија/ка за 2018
Your answer
Најсмешна емисија за твитерџии за 2018
Your answer
НајСтрана на Фејсбук за 2018
Your answer
НајИнста твитерџија/ка за 2018
Your answer
Најдобар влогер (јутубер - јутуб канал) за 2018
Your answer
НајИзненадување од управата на #ТвитерНагради за 2018
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.