Aanmelden voor Leergang Leidinggeven aan (juridisch) Professionals 2019
Deze workshop wordt verzorgd door Anton Pieter van Logtestein. De factuur voor je deelname ontvang je dan ook van hem.

De leergang zal worden gehouden op de dinsdagavonden: 19 en 26 maart en 16 april 2019.
De aanvangstijd is telkens om 19:00 uur.
Degenen die willen, kunnen voorafgaand aan de workshop om 18:30 uur samen een maaltijd gebruiken. Uiterlijk een dag voor de start van de leergang sturen wij je daarvoor de links naar verschillende bezorgservices, zodat je zelf iets kunt bestellen.

Alle cursussen, meetings, workshops en leergangen organiseren we als OJ (of helpen we organiseren) zonder winstoogmerk. Ook dat collectieve aspect is deel van de netwerkgedachte. OJ heeft dus slechts een faciliterende rol en verdient niets aan jouw eventuele deelname. De academy wordt mede mogelijk gemaakt door netwerkleden die maandelijks een bijdrage in de pot storten.
Email address *
Ik meld mij aan voor deze leergang. Mijn volledige naam is: *
Je investering / de kosten *
Netwerkleden die het kunnen missen, kiezen voor een maandelijkse bijdrage aan OJ. Daarmee maak je mogelijk dat OJ belangeloos activiteiten zoals de OJ Academy organiseert. Meer info vind je op http://www.ondernemendejuristen.nl/lid-worden/#aansluitvormen. Alle prijzen zijn excl. BTW. Het cursusgeld is inclusief een 'Management Drives'-test
Required
Mijn factuurgegevens zijn: *
Op welke bedrijfsnaam en adres wil je de declaratie voor je deelname ontvangen?
Mijn e-mail adres *
Geef een werkend e-mailadres op voor communicatie ihkv de leergang en de digitale factuur
Mijn mobiele nummer *
Zodat de docent je kan bereiken, mocht dat nodig zijn
Anton-Pieter zou het fijn vinden de leergang via video-opname vast te leggen, zodat hij het beeldmateriaal kan gebruiken voor zijn website. Wij horen graag wat jij hier van vindt (deelnemers onzichtbaar maken behoort tot de opties): *
Voorwaarden *
Annulering: OJ regelt de cursussen en leergangen voor het netwerk zonder eigen financieel belang, maar je snapt dat we wel bepaalde verplichtingen richting de docenten aangaan. Dat betekent dat we ook op jou moeten kunnen rekenen als je je voor een cursus of leergang aanmeldt. Tot 2 weken voor aanvang kun je schriftelijk annuleren. Ter dekking van de kosten die de docent al gemaakt heeft in het kader van voorbereiding kan je in dit geval € 50,- ex BTW in rekening gebracht worden. Annuleer je binnen 2 weken voor de cursusdatum dan brengt de docent (of OJ namens hem of haar) de volledige deelname kosten in rekening, ook wanneer je aanmelding binnen deze periode heeft plaats gevonden. Ben je verhinderd? Het is natuurlijk altijd mogelijk om je plaats te laten innemen door iemand anders. Tenminste als je plaatsvervanger ook een ervaren jurist is, want we willen de samenstelling van de groepen niet veranderen. Wijzigingen: Namens de docenten behouden we ons het recht voor om aanpassingen in het programma door te voeren. Als die wijzigingen substantieel zijn dan laten we je dat natuurlijk van te voren weten.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of OndernemendeJuristen BV. Report Abuse