Ansökan: Expertgrupp Psykisk ohälsa
Vad: Flickaplattformen bjuder in dig till att delta som ung expert på temat Psykisk ohälsa.
När: Lördagen den 5 september 2020.
Tid: 9.00-17.00
Var: Flickaplattformens kontor på Stora Essingen, Gammelgårdsvägen 38, Stockholm
Kostnad: GRATIS
VIKTIGT: Då vi letar efter en bredd av perspektiv, erfarenheter och bakgrunder så behöver du berätta lite mer om varför du söker. Vi vill såklart att alla som ansöker om deltagande skall få plats och vara med, men då vi tyvärr bara har ett visst antal platser, så är det inte säkert att alla kan få plats. Dock kommer du som ansöker få återkoppling om du fått en plats inom 2 veckor efter inskickad anmälan!

COVID-19: Vi tar covid-19 på största allvar och på grund av detta har vi limiterat gruppen till max 10 personer. Alla kommer få tydliga instruktioner om platsfördelning och hur vi håller avstånd inför träffen. Om du uppvisar minsta symptom ber vi dig om att stanna hemma. Om du uppvisar symptom vid träffen kan du bli ombedd att lämna våra lokaler. Det kan ev bli så att vi använder munskydd. Mer info om detta kommer. I sådant fall delar vi ut dessa gratis vid träffen. Allas vår trygghet och hälsa är av högsta prioritet. Personer under 18 år behöver målsmans tillstånd på grund av detta.

Personer som bor i, eller i närheten av, Stockholm kan tyvärr inte få hotellboende. Dock sin resa betald!

Vi serverar frukostmacka, fika och lunch.

Anmälan krävs! Deadline för anmälan är tisdagen den 1 september.
Email address *
Fullständigt namn *
Ålder (maxålder är 20 år) *
Om du är under 18 år så behöver vi målsmans godkännande för deltagande på grund av Covid-19. Ange din förälders namn och mailadress, så kommer vi kontakta hen ifall du blir tilldelad en plats i expertgruppen.
Ställer du dig bakom Flickaplattformens värdegrund? Läs den här: http://www.flickaplattformen.se/kunskap-inspiration/flickaplattformens-vardegrund *
Varför har du sökt till vårt expertmöte? *
Vilka erfarenheter har du av psykisk ohälsa? (Du behöver inte bli superpersonlig, men berätta gärna på vilket sätt du kommit i kontakt med vårt tema) *
Vilka merperspektiv anser du att du kan bidra med gällande psykisk ohälsa? Till exempel olika minoritets- eller diskriminerings perspektiv (så som att rasifieras som icke-vit, funktionsvariationsperspektiv etc.)
Mobilnummer *
Pronomen (om du känner dig bekväm med att ange hur du vill bli tilltalad). *
Tillgänglighet: lokalen är tillgänglig, dock behöver vi veta innan om du är i behov av hörselhjälpmedel. Om du har frågor om tillgänglighet så kontakta oss gärna på sara@flickaplattformen.se.
Om du är under 18 år, vill du ha med en vuxen?
Clear selection
Om ja, fyll i namn, er relation och ålder på den vuxna, och om hen har särskilda behov.
Bostadsort *
Kommer du behöva boende i Stockholm? *
Har du speciella behov för ditt boende? Till exempel anpassat för rullstol eller liknande.
Kommer du behöva tågresa till Stockholm?
Clear selection
Om ja, vart ifrån skall vi boka din tågresa?
Vi behöver följande uppgifter för att kunna boka din biljett till tågresan (om du skall ha en vuxen medföljare, fyll även i hens uppgifter). Fullständigt namn, ålder, mail, mobilnummer (för mobilbiljett) och särskilda behov.
Du som är i behov av boende får 1 natt på hotell och kan välja på antingen fredagsnatten, eller lördagsnatten.
Clear selection
Om du har en vuxen med dig, kan ni dela rum?
Clear selection
Allergier/kostpreferenser (all mat som serveras kommer vara vegetarisk, men fyll i eventuella allergier samt om du är i behov av vegankost. Om du har en medföljande vuxen, fyll i även hens kostpreferenser) *
HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Samtycker du till att Flickaplattformen sparar dina personuppgifter som du lämnar i detta formulär i enlighet med GDPR? Dina uppgifter kommer inte spridas till parter utanför Flickas och bara användas internt i Flickas arbete. Vid begäran kan vi radera uppgifterna efter expertgruppsträffen. Alla frågor hänvisas till Sara på Flickaplattformen, sara@flickaplattformen.se.
Samtycke till personuppgifter *
Samtycke till bilder: träffen kommer dokumenteras med bild och film. Dessa kan komma att användas för externt bruk. Samtycker du till att vi använder bilder där du är med? (du kan fortfarande delta, även om du inte vill vara med på bild!) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Flickaplattformen. Report Abuse