Arctanderbyen oppussing 2014-15
Kjære nabo!

Har du behov for å pusse opp huset utvendig? Det kan da kanskje være nyttig om flere går sammen om å få anbud og eventuelt organsere et samlet arbeid med utvendig oppussing. På årsmøtet i Ekeberg Egnehjem Velforening den 17.04.2013 ble vi enige om å gjennomføre en liten kartlegging av interessen for dette. Det vil være snakk om å fjerne gamle murpuss og så legge på tre lag med ny puss i tråd med gammel skikk. Avhengig av areal/antall vegger m.v. må en pårenge et sted mellom 50 og 150 tusen kroner for en slik jobb. Styret i velforeningen ser for seg at  et slikt felles arbeid kan gjøres våren 2014 når det ikke lenger er fare for frost. Vi gjennomfører en første kartlegging nå og ser om det er grunnlag for å gå videre og bl.a. innhente anbud til høsten. Hvis du er interessert, ber vi deg svare på spørsmålene nedenfor.

Svarene må avgis innen utgangen av mai.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Er du generelt interessert i å delta på dette? *
Vi ber deg svare bekreftene bare hvis du ser dette som helt realistisk og har eller regner med å kunne skaffe finansiering på 50 til 100 tusen kroner til formålet i 2014.
Required
Navn
Fint om du kan oppgi navn
Adresse
Fint om du kan oppgi gateadresse også
Hvor mange vegger er det aktuelt for deg å pusse opp?
Gi et grovt overslag over omfanget av oppussingsjobben på ditt hus. Du kan krysse av for flere alternativer
Clear selection
Når vil det være mest aktuelt for deg å gjennomføre utvendig oppussing
Clear selection
Hva er ditt ønske når det gjelder farge på muspussen?
Murpuss tar til seg forurensning fra lufta og kan da over tid bli mørkere/varmere. Men en kan også velge ulike farger for sand og mørtel. Se deg gjerne rundt i nabolaget for å vurdere farge og sjattering..
Clear selection
Andre kommentarer
Har du andre kommentarer til dette vedrørende huspuss, fornye takpapp, maling av takrenner eller annet er det fint om du skriver noen ord om det her.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy