Pune bază pe date
Ce este o bază de date? Cum trebuie să arate şi ce trebuie să conţină, astfel încât să ne facă într-adevăr munca mai uşoară? Ce instrumente pentru ONG-uri există pe piaţă şi la ce trebuie să te aştepţi când vrei să începi să-ţi faci ordine în date? Cum arată baza ta de date şi ce ai putea face ca informaţiile pe care le strângi să fie utile şi mai uşor de folosit, şi acum, şi pentru 3 ani?

Într-o lume plină de informaţii e uşor să ne pierdem printre ele, şi, odată pierduţi, e şi mai greu să ieşim la suprafaţă. Vom povesti împreună cu colega noastră Monica Tomuş, coordonatorul IT al ARC, despre toate lucrurile de mai sus, despre cele mai utile şi mai eficiente soluţii pentru organizaţia ta, despre “best practices” şi exemple de succes.

Preţul cursului este de 200 lei.

Pentru confirmarea participării, plata va trebui făcută până pe 31 martie 2020.

Număr maxim de participanţi: 20.
Prenume *
Your answer
Nume *
Your answer
Organizaţie *
Your answer
Funcţie *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Data de facturare
CUI / CIF *
Your answer
IBAN *
Your answer
Bancă *
Your answer
Adresă *
Your answer
Oraş *
Your answer
Judeţ *
Your answer
Vrem să te ținem la curent cu tot ce e nou în fundraising și în sectorul ONG și să îți trimitem vești despre evenimentele și noile noastre planuri pentru mediul nonguvernamental. Fii fără griji, nu îți vom încărca inbox-ul. Datele pe care le colectăm (nume și e-mail) sunt stocate pe platforme conforme cu legislaţia în vigoare, platforme care ne permit o comunicare eficientă cu voi. Aceste date vor fi folosite doar pentru scopurile menţionate mai sus sau în acord cu obligațiile noastre legale și nu vor fi înstrăinate către o altă entitate.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociatia Pentru Relatii Comunitare. Report Abuse