Ilmoittautuminen Höntsyn lentisturnaukseen la 30.11.2019
HUOM! Kun olet ilmoittautunut, sinulle tulee sähköpostiin automattinen kuittausviesti (jossa näet kopion tästä lomakkeesta omine vastauksinesi). Jos sitä ei tule, laita viestiä Ilkalle ilkka.virjo@hontsy.fi - varmistetaan näin, että ilmoittautuminen on tullut perille!

Höntsyn vuoden 2019 seitsemäs lentisturnaus ja samalla neljäs taulukkolentisturnaus pelataan Sammon keskuslukiolla lauantaina 30.11. noin klo 10-16. Tämä turnaus pelataan taulukkopelinä - et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua!

Hinta on sama koko ilmoittautumisen ajan eli normaalihinta 25,- ja alennettu 20,- (opiskelijat, eläkeläiset, ym. sekä höntsypassin omistajat). Ilmoittautuminen päättyy pe 29.11. klo 12.

Ilmoittautuminen on sitova, eli sitoudut maksamaan pelimaksun mikäli et tule paikalle. Peruutus on toki mahdollinen pakottavan esteen vuoksi. Pakottavan esteen vuoksi tehty peruutus on maksuton 25.11. mennessä, sen jälkeen peruutusmaksu 10 euroa.

Ilmoittautuessasi sitoudut myös siihen, että jos et pääse paikalle, ilmoitat siitä. Mikäli sinusta ei kuulu mitään ennen turnauksen alkua etkä saavu paikalle, sitoudut maksamaan turnausmaksun kaksinkertaisena. Tämä johtuu siitä, että taulukot tehdään etukäteen ja oharin sattuessa koko paletti menee uusiksi (ja siellä sitten nysvätään taulukoita uusiksi koko porukan odotellessa).
Email address *
Nimesi *
Your answer
Postiosoitteesi, myös toimipaikka ja postinumero *
Your answer
Puhelinnumerosi *
Kaiken varalta
Your answer
Mihin sarjaan mieluiten haluat turnauksessa *
Kaikki sarjat eivät välttämättä toteudu, eikä kaikkia toiveita myöskään voida toteuttaa. Pelaajien sijoittelussa käytetään toiveiden ohella pelisilmää & yleistä tietoa pelaajista & aiempaa turnausmenestystä.
Jos semi-sarjaa ei synny, haluatko mieluummin *
Mihin ryhmään kuulut turnausmaksun suhteen? *
Muista ottaa opiskelijakortti tai vastaava todistus mukaan turnaukseen mikäli haluat alennuksen sillä perusteella
Miten maksat? *
Muita toiveita tai terveisiä
Tähän voit kirjoitella mitä tahansa liittyen turnaukseen tai tämän vuoden turnauskiertueeseen - tai mitä nyt mieleen tulee. Esim. jos haluat jonkun toisen kanssa samaan lohkoon.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy