KURS I SILVA ULTRAMIND ESP i Kristinehamn den 27-28/4 2019
Välkommen till en helg om vägen till ett bättre liv genom medvetenhet, meditation och intuitionsträning i José Silva anda. Alla har vi förmågan till att skapa det vi längtar efter - vi behöver bara lära oss hur man gör och sen få tillfälle att träna. Kanske handlar det om att skapa bättre relationer, bättre ekonomi, bättre hälsa eller bara att få allmänt bättre flyt i livet.

En bit i träningen är att bygga upp sina "visualiseringsmuskler". En annan lika viktig bit är att lära sig slappna av djupt både fysiskt och mentalt så att hjärnan börjar arbeta med långsammare våglängd. När vi kan försätta oss där när vi vill så kan vi också medvetet utnyttja vår intuition effektivt och fatta rätt beslut i stunden. Med fler rätta val blir vägen rakare och behagligare och vi når fram till fler mål.

Under två intensiva dagar växlar vi kortare teoretiska avsnitt med massor av praktiska övningar. Ett seriöst träningsprogram med lekfull touch.

Jag rekommenderar även att du kommer på den kostnadsfria introduktionen till metoden på fredagskvällen för att du ska få ut maximalt av helgen.

Läs mer om kursen på www.silvakurs.se och www.silvaultramind.se

PLATS: Healthy Habits, Småföretagarcetntrum, Axel Kumliens väg 13, KRISTINEHAMN

TIDER:
Fredag 17-20 introduktion till Silva Ultramind ESP (gratis)
Lördag 9-19 kurs
Söndag 9-16 kurs

KOSTNAD: 3 500,00 kr
Repetition: 1.000,00 kr
(Specialpris om du gått Silvametoden tidigare: 2 000,00 kr)

Ta med en fullbetalande kompis så får du 1000 kr rabatt!
(Det innebär att du går gratis om du repeterar och att du går för 500 kr om du är ny och tar med tre fullbetalande.)

KURSLEDARE är Karin Stenberg som har en bakgrund som Export-sekreterare inom databranschen. Livets vindlingar gjorde dock att hon, i mitten av 90-talet, fick tillfälle och mod att följa en gammal dröm – att utbilda sig inom Naturmedicin och personlig utveckling. Sedan många år håller hon nu själv kurser och driver en naturmedicinsk mottagning i Kristinehamn, Värmland.
Karin arbetar som Silva Ultramind-instruktör men är också diplomerad Homeopat, Massör, Kinesisk akupunktör och Andnings- och qigonginstruktör. Med sitt arbete vill hon inspirera till ett friskare och bättre liv och hon brinner för att utbilda dig så att du själv kan skapa det liv och den hälsa du vill ha. Silva-kurserna är en av grundpelarna för detta.

DETTA INGÅR: kurs, kursmaterial och fika.
Medtag egen lunch (kök finns) eller ät på närliggande restaurang http://panncentralen-kristinehamn.se/

BOENDE bokas och betalas separat av varje kursdeltagare. I närheten av kurslokalen finns:
- Hotell Marieberg https://www.hotellmarieberg.se/sv-SE
- Mariebergs vandrarhem https://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g189874-d5413259-Reviews-Mariebergs_Vandrarhem-Kristinehamn_Varmland_County.html


ANMÄLNINGSVILLKOR
Avbokning efter att sista anmälningsdatum gått ut faktureras med halva beloppet! Kan du inte komma, skicka någon annan så slipper du betala.

Denna kurs kan vara olämplig för dig som har en psykiatrisk diagnos. Ring eller skriv och rådgör med Karin innan anmälan om du är osäker!

För att trivas på kursen bör du gilla meditationer och inre arbete. Kursen är intensiv och vi jobbar med ledda meditationer många timmar per dag. Du bör vara minst 18 år för att delta.

Email address *
Anmälan
Ditt namn (Anmäler du flera så måste var och en anmälas separat - eller skriv ett mail till karin@silvaultramind.se med alla detaljer)
Your answer
Ditt telefonnummer
Your answer
Kostnad
Företag
Fakturan ska ställas ut på följande namn och adress (gäller även dig som privatperson!):
Your answer
Jag tar med mig en fullbetalande kompis och vill ha 1000 kr rabatt. Kompisens namn är:
Your answer
Angående den nya personuppgiftslagen GDPR:
Frågor eller funderingar?
Maila på karin@silvaultramind.se eller ring 073-639 7275.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms