Postelein Mantus
* Deze activiteit is alleen bedoeld voor mannen*

Postelein mannen, de laatste mannenactiviteit van dit verenigingsjaar staat alweer voor de deur. Na lang brainstromen kwam er een geweldig idee. Een cantus met vrouwen is allemaal leuk en aardig, maar wat nou als we in plaats van een verbroederend adtje met de mannen gaan voor het echte verbroederen. Het is tijd voor de eerste echte mannencantus: de mantus. Geen strafadtjes omdat je een man bent, maar luidkeels meeschreeuwen met alle foute liederen die aangehefd worden. Aan al dit moois nemen leden deel voor €10,00 en niet-leden voor €15,00. De mantus zal plaatsvinden in Villa van Schaeck. Corona, we hopen op een grote opkomst en zien jullie graag de 27e!!

Let op: een ingevuld formulier is een reservering en geen inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven als je binnen drie werkdagen na het plaatsen van de reservering op de Posteleinkamer hebt betaald. Heb je niet binnen drie werkdagen
betaald, vervalt je reservering. Een reservering is pas compleet als alle gegevens correct ingevuld zijn. Online inschrijven kan tot twee dagen voordat de activiteit plaatsvindt, hierna kan op de Posteleinkamer ingeschreven worden voor een activiteit.

Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je emailadres? *
Your answer
Ben je lid van Postelein? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms