Artown Festival - call for performers

Pentru a recrea conexiunea cu organismul urban, vom angrena în Ploiești arta în toate formele sale. Vom crea o experiență sinestezică colectivă, menită să aibă impact social și cultural. Ne dorim să construim o punte între individ și loc, între individ și creație.

Împreună, readucem la viață scena urbană în care omul - ființă socială - se poate exprima liber. De aceea, căutăm artiști plini de pasiune și creativitate care să se alăture manifestului nostru urban! Împreună, ne dorim să creăm cel mai vibrant festival, unde arta poate să fie găsită în fiecare colț al orașului în perioada de 05 - 14 august. Muzica, teatrul, dansul și poezia sunt doar câteva teme eșențiale pe care le propunem.

Este timpul să privim orașul, tot ce este pe străzi și în jurul nostru, ca pe un organism viu. Viața urbană are un mod natural de a se transforma și de a genera sinestezie atunci când este abordată artistic.

Dacă vrei să participi la ediția din acest an și să angrenezi orașul cu evenimente artistice, te rugăm să completezi acest formular până la data de 01 august, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp după înscriere.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy