Ilmoittautuminen 16.10. RIBARIN julkistustilaisuuteen
ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Korisalumnien työryhmä on alumnien kanssa kehittänyt uutta koripalloon keskittyvää julkaisua. Uusi lehti on nimeltään RIBARI, joka nimenä heijastelee halua antaa lajille takaisin. Pääpaino sisällössä on kertoa lajiin liittyviä värikkäitä tarinoita, kunnioittaen lajin kulttuuriperintöä. Lehteä ovat tukeneet useat alumnit kirjoitusten, kontaktien ja taloudellisen tuenkin muodossa.

Nyt on aika julkaista ensimmäinen RIBARI ja pistää pallo liikkeelle. Julkaisu tapahtuu ke 16.10. kello 17.30 Helsingissä, Kisahallin päädyssä ravintola Hookin VIP-tilassa. Paikalle tulijoille kerrotaan lehden syntyprosessista ja sisällöstä, sekä jaetaan paperinen versio lehdestä.

Tapahtuma on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun ilmoittautuneille. Mukava jos myös ostat tilan tarjoavalta Hookilta lisäksi jotain purtavaa tai kurkun kostuketta.

Tilaisuuteen ilmoittautuneiden kesken arvotaan viisi pääsylippua tapahtuman jälkeen pelattavaan Seagulls-KTP -otteluun. Voittaneille ilmoitetaan hyvissä ajoin ja liput saa noutaa tapahtumasta. Ottelun jälkeen kokoonnumme vielä Hookissa RIBARI:sta tai alumnitoiminnasta kiinnostuneiden kanssa vapaamuotoisesti kuulemaan palautetta lehdestä ja vaihtamaan kuulumisia.

Vastaisuudessa lehti julkaistaan 2-4 kertaa vuodessa, vähintään verkkoversiona ja pyrkimys on myös painattaa lehteä. Lehti toteutetaan aina talkootyönä, vaihtuvien kirjoittajien avulla. Lehteä painetaan sen mukaan aina, kun siihen löytyy tahtotilaa/tukijoita.
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy