Aplikacija za upis SEDC Akademije za web programiranje 2019/2020
Ime i prezime *
Your answer
Datum rođenja: *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mail: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Adresa: *
Iz lične karte ili pasoša.
Your answer
Grad: *
Iz lične karte ili pasoša.
Your answer
Оpština: *
Iz lične karte ili pasoša.
Your answer
Cena akademije *
Molimo vas da unesete ukupan dogovoren iznos u evrima. Plaćanje se obavlja nakon zaključivanja ugovora o čemu ćete biti naknadno obavešteni. Iznos se plaća u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Your answer
Način plaćanja *
Plaćanje na rate sa garantom je potrebno samo u slučaju da je polaznik maloletan ili nije u radnom odnosu, te nema sopstvene prihode. Ukoliko izaberete plaćanje na rate bez žiranta potrebno je da donesete potvrdu o radnom odnosu. Za plaćanje u gotovini imate mogućnost da odaberete plaćanje sa avansom - u kom slučaju plaćate samo upisninu od 10% u mesecu upisa, a ostatak do 15. septembera ili u gotovini bez avansa - u kom slučaju plaćate ceo iznos shodno roku popusta za rani upis ili se upisujete u mesecu septembru.
Ukoliko ste izabrali plaćanje na rate, unesite broj rata:
Broj rata koji možete upisati zavisi od toga kada ste se upisali na Akademiju. Prvu ratu ili avans od 10% potrebno je uplatiti saglasno sa popustom za rani upis, a ostatak možete da produžite u tekućim mesecima ili započnete od 15. septembra pa do meseca završetka Akademije.
Your answer
Datum do koga ćete isplatiti prvu ratu ili ceo iznos u gotovini *
MM
/
DD
/
YYYY
Ukoliko plaćate preko firme u kojoj ste zaposleni, navedite njen puni naziv, adresu, Matični broj, PIB i ime i prezime direktora/ovlašćenog lica:
Your answer
Vaš status *
Kako ste saznali za SEDC Akademiju? *
Required
Ukoliko se upišete po preporuci zaposlenog u Seavusu, molimo Vas da napišete njegovo ime i prezime, kontakt telefon i e-mail:
Your answer
Vaša dopunska pitanja:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service