XXVII. Országos Urbanisztikai Konferencia - "Újraiparosodó városaink" regisztrációs űrlap
A Magyar Urbanisztikai Társaság 27. alkalommal rendezi meg az Országos Urbanisztikai Konferenciát a Debreceni Egyetem Műszaki Karán (4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.) 2021. október 21-22-én.

A XXVII. Országos Urbanisztikai Konferencián való részvételért a Magyar Építész Kamara naponta 2 kreditpontot számol el, így a teljes programért összesen 4 kreditpont kapható.

A konferencia idei témája Újraiparosodó városaink, melyet több plenáris előadás és számos szekcióelőadás keretében járunk körül. A konferencián többek között plenáris előadást tart: Papp László, Debrecen Polgármestere, Dr. Nagy Ádám, iparági stratégiákért és szabályozásért felelős helyettes államtitkár, dr. Dukai Miklós önkormányzati helyettes államtitkár, Füleky Zsolt építészeti, építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkár, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere.  valamint Dr. Lux Gábor, a Közgazdaság- És Regionális Tudományi Kutatóközpont Regionális Kutatások Intézetének tudományos főmunkatársa.A konferencia szakmai partnere a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaságföldrajz, Geoökonómia És Fenntartható Fejlődés Tanszék és a Magyar Regionális Tudományi Társaság.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Tájékoztatjuk, hogy a konferencia csak érvényes koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet belépéskor személyi igazolvánnyal együtt fel kell mutatni a szervezők részére.

A konferencia a mindenkori hatályos járványügyi jogszabályok és előírások szerint kerül megrendezésre!

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben egészségügyi korlátozások miatt nem lehetéges a konferencia megrendezése, a szervező visszatéríti a konferencia regisztrációs díját.

További információk a Magyar Urbanisztikai Társaság honlapján: https://bit.ly/3DQaN87

Foglalja le időben szállását a konferenciára: https://bit.ly/3na8WoB
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jelentkezés módja és menete
A jelentkezés a regisztrációs lap kitöltésével történik. Egyéb kérdés esetén kérjük keresse Joó Erzsébet irodavezetőt a következő telefonszámok egyikén: Tel.: +36 1 215 5794, Mobil: +36 20 619 13 70; vagy írjon a mut@mut.hu e-mail címre.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy