Anmälan prisceremoni 2018
Årets middag och prisceremoni och håller vi på Örebros Konserthus, bara runt hörnet från Ritz där vi varit de senast åren. Som en bonus kommer vi också att kunna bjuda alla som vi fortsatta att fira natten lång på fribiljetter till Ritz.

Dörrarna på Konserthuset öppnas 18:00 och bara en halvtimme senare sätter vi oss till bords. KOM I TID! Även om vi vet att det blir tufft för några av oss att hinna från tävlingen, se helt enkelt 18:00 som en TK-in för alla! Konserthuset ligger på Fabriksgatan 2 inne i centrala Örebro. Det är ingen bordsplacering så ett tips till er som vill sitta tillsammans är att försöka anlända tillsammans.

Det serveras en festlig grillbuffé med BBQ glaserad Karré, Grillad Kycklingklubba, Vitlökskräm med mynta, Coleslaw, Örtrostad potatis, Tomatsallad med parmesan, Skottsallad, Surdegsbröd med gräslöksfärskost. Avslutas med en dessert bestående av Mörk chokladkräm med Hallonkompott och Havrecrunch och Kaffe. En dryck, dvs ett glas vin eller en öl eller alkoholfritt alternativ ingår också. Allt för bara 250:- per person. Betalning sker på plats vid entrén.

En härlig festmeny på ett riktigt stiligt ställe till ett riktigt bra pris, precis som det ska vara då landets största rallyklass firar av årets säsong och årets fantastiska prestationer.

Namn på förare/team *
Your answer
Totalt antal personer (inklusive förare) *
Your answer
Mobiltelefonnummer *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Föredrar fiskalternativ
Ange antal, om ingen vill ha fisk lämna svarsraden tom
Your answer
Matallergi
Ange typ av allergi och antal, om inga allergier finns lämna svarsraden tom
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service