Anmälan prisceremoni 2019
Årets middag och prisceremoni och håller vi på restaurang UMAMI som ligger i Örebros Konserthus där vi var i fjol, och bara runt hörnet från Ritz där vi varit flera av de senast åren. Som en bonus kommer vi också att kunna bjuda alla som vi fortsatta att fira natten lång på fribiljetter till Ritz.

Dörrarna på UMAMI öppnas 18:00 och bara en halvtimme senare sätter vi oss till bords. KOM I TID! Även om vi vet att det blir tufft för några av oss att hinna från tävlingen, se helt enkelt 18:00 som en TK-in för alla! UMAMI/Konserthuset ligger på Fabriksgatan 2 inne i centrala Örebro. Det är ingen bordsplacering så ett tips till er som vill sitta tillsammans är att försöka anlända tillsammans.

Kryddstekt fläskkarré med BBQ sås och Idaho potatis med parmesan, Grillad majs, Cole slaw, Rostad majskräm, Tomatsallad med rödlök, Romansallad med caesardressing, Pimentos och Surdegsbröd med brynt jalapenosmör. Till efterätt blir det kaffe med smarrig Brownie med vispgrädde. Mums!
Allt detta för bara 250:- per person. Betalning sker på plats vid entrén. Dryck köper du själv i baren.
En härlig festmeny på ett riktigt stiligt ställe till ett riktigt bra pris, precis som det ska vara då landets största rallyklass firar av 30-års jubileum och hyllar årets fantastiska prestationer.
Namn (Förnamn/Efternamn) *
Your answer
Totalt antal personer *
Your answer
Mobiltelefonnummer *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Matallergi
Ange typ av allergi och antal, om inga allergier finns lämna svarsraden tom
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service