ENQUESTA BENESTAR I MAR
Aquest és un estudi sense ànim de lucre dirigit per la Càtedra Oceans i Salut Humana (UdG) la finalitat del qual es recollir informació qualitativa sobre els beneficis del mar, les activitats marítimes i l'entorn marí en pacients de càncer que practiquen activitats al mar o vora el mar.

L'estudi està finançat pel Fons Social Europeu. La participació en aquesta enquesta és de caràcter voluntari, i només li ocuparà 10 minuts.

Tota la informació recollida serà tractada de forma anonimitzada i per a finalitats científiques d'investigació. Entenem que, amb la seva participació, vostè està d'acord amb la utilització de la seva opinió en la forma i per a les finalitats especificades.

SI VISUALITZEU L'ENQUESTA A TRAVÉS DEL MÒBIL, POSEU LA PANTALLA EN HORITZONTAL PER VEURE BÉ TOTES LES PREGUNTES I OPCIONS DE RESPOSTA. SINÓ HAUREU DE FER LLISCAR EL DIT PER LA PANTALLA PER DESPLAÇAR-LA I VEURE TOTES LES OPCIONS DE RESPOSTA COMPLETES.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER AVANÇAT!
Està d'acord a que la informació que ens proporcioni sigui tractada anònimament i per a finalitats científiques?*En el següent enllaç podrà llegir el document sencer dels seus drets: https://forms.gle/BMgYgWtMad3YiziHA *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy