Inscripció: M2M Alcover
Formulari per a l’obtenció de llicència per a l’ocupació de l’espai públic amb motiu de la participació al mercat de segona mà i d’intercanvi d’Alcover (M2M Alcover) que es celebrarà el proper diumenge 17 de novembre a la Plaça del Portal.
No s'acceptaran inscripcions passat el dia 14 de novembre
Alcover diumenge 17 de novembre 2019 - de 10 a 14 hores
1. Dades Personals
Nom i Cognoms *
Your answer
Direcció *
Your answer
Població *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
NIF *
Your answer
2. Articles
Quins articles oferirà al mercat?
3. Participació al M2M Alcover
El dia de la celebració del Mercat (17 de novembre de 2019) el participant haurà d'arribar entre les 08:00 i 10:00 hores i anar directament a l'espai que se li hagi assignat. Si a les 10:00h no s’ha presentat, l’organització entendrà que renuncia a la plaça i aquesta serà assignada a un sol·licitant de la llista d’espera.
Required
Informació bàsica sobre protecció de dades
El Responsable del tractament de les dades que ens faciliteu en aquest formulari és l’Alcaldia de l’Ajuntament d’Alcover i el Delegat de protecció de Dades és el designat per l’Ajuntament. Les dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud.

La base jurídica del tractament és el compliment de tasques en interès públic i/o l'exercici de poders públics i/o el consentiment de l'interessat i/o el compliment d'una obligació legal i/o l'interès legítim del responsable o interès legítim d'un tercer.

El destinatari de les dades és aquest Ajuntament. No se cediran dades a tercers, tret que sigui obligació legal. Podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació i supressió, quan correspongui, de les vostres dades i els de limitació i oposició al seu tractament.

A protecciodedades.alcover.cat trobareu informació complerta sobre protecció de dades
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.