Masterclass med Eske Kath
Dette er en unik chance for at komme helt tæt på en af vor samtids store kunstnere; og lære af hans processer til egen brug og undervisning.

Dagen begynder i udstillingen "Eske Kath – Den Fundamentale Usikkerhed," hvor Eske Kath gennem en rundvisning introducerer os til sin kunstneriske proces. Derefter går vi over i Trapholts værksteder, hvor I vil prøve nogle af Kaths arbejdsprocesser med henblik på at skabe jeres eget værk. Eske Kath vil fortælle om sit arbejde og løbende guide jer gennem processerne såvel som vejlede jer i skabelsen af jeres eget værk.

Denne Masterclass med Eske Kath er en unik chance for at kombinere dagens erfaringer med efterfølgende besøg med jeres elever på Trapholt, hvor I med indgående viden om Eske Kath, vil kunne stå for undervisningen i udstillingen på egen hånd og følge op med et kreativt forløb hjemme på skolen.

Du er enten underviser i børnehave, folkeskolen, ungdomsuddannelse, billedskole, videregående uddannelse eller anden relevant uddannelsesinstitution. Det centrale er, at det du lærer hos Eske Kath, videreformidles til børn, unge og studerende.

Tidspunkt: lørdag d. 23. marts kl. 10-15
Sted: Trapholt
Pris: inklusiv materialer: 800 kr
Medbring selv: mad til frokost

Tilmeldingsfrist: onsdag d. 18. februar

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service