Prijava na MT predstavitveno delavnico
Delavnica traja okvirno 2 uri. Udeležite se je s psom.

OKTOBRA BO DELAVNICA POTEKALA V SOBOTO, 3.10.2020 OB 16.00

Predstavili vam bomo disciplino, specifiko našega načina dela in ostalih ključnih elementov za delo s psom in vam pripravili prvi trening za vašega psa.

Delo poteka indivdiualno - vsak pes naredi svoj prvi trening, težavnost dela ustrezno prilagodimo.
Ostali psi zato ta čas počakajo v avtu, da ne motijo procesa dela, vodniki pa aktivno sodelujejo pri delu vsakega psa.

S seboj potrebujete:
- oprsnico za psa
- hrano / nagrado za psa - najbolje neko mehko hrano. Lahko pašteta v tubi ali kozerva v treh posodicah (plastične posodice s pokrovčkom) ipd.
- povodec za delo vam bomo pokazali in si ga boste na delavnici prvič lahko sposodili in če boste želeli, kasneje tudi kupili
- ustrezna oblačila in obutev za delo na travniku in v gozdu
- ne pozabite tudi na zaščito pred klopi in komarji

Za končno potrditev udeležbe na delavnici prosim, da opravite plačilo v višini 35 € na spodnji TRR:

K9 Nose Inspired, Uroš Gregorčič s.p., Ul. Pohorskega bataljona 193, 1000 Ljubljana, SI56 6100 0002 2320 532 , Delavska hranilnica, Namen plačila: MT delavnica

Po obiskani delavnici se nam lahko pridružite na treningih, ki potekajo ob različnih terminih med tednom in med vikendom.

Za morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo na k9ni@fajnpes.si.
Ime in priimek vodnika
e-mail
tel. številka
Ime psa
Pasma psa
Datum rojstva psa
Ali ste s psom že obiskovali ali trenutno obiskujete pasjo šolo
Ali nas želite opozoriti na kakršnekoli posebnosti psa (je plašen, agresiven do psov, agresiven do ljudi...)?
Z izpolnjeno prijavo se strinjam in sem seznanjen(a), da Pasja šola Fajn Pes posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji. Dovoljujem, da Pasja šola Fajn Pes navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo in me obvešča prek e-naslova o novostih, tečajih in treningih. Strinjam se, da navedene osebne podatke lahko Pasja šola Fajn Pes hrani in obdeluje do pisnega preklica. Pisni preklic se posreduje na elektronski naslov: info@fajnpes.si. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1-UPB in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).
Naši dogodki so občasno snemani in fotografirani tudi v promocijske namene (občasno objavimo slike psov na družbenih omrežjih in jih uporabimo pri predstavitvah. S svojim dovoljenjem nam boste pomagali pri našem delu in tudi sami bili deležni kakšnega lepega spominčka v obliki slikovnega materiala. V kolikor ne želite, da se slike vašega kadarkoli pojavijo v javnosti nas prosimo o tem obvestite na info@fajnpes.si.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy