RAINBO-enquête: LGBTIQ+ en Covid-19
Beste deelnemer,

GALE (de Global Alliance for LGBT Education, gevestigd in Nederland) is partner in het project “RAINBO - Raising the Digital Literacy of Professionals to Address Inequalities and Exclusion of LHBTIQ+ Community” (https://www.gale.info/en/projects/rainbo-project). “LHBTQI+” betekent Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender, Interseksueel, Queer of anderszins seksueel en genderdivers. LHBTIQ+-mensen ervaren discriminatie in de samenleving op verschillende manieren. Met deze enquête onderzoeken we hoe LHBTIQ+ leeft in tijden van Covid-19 en of ze meer of minder gediscrimineerd werden dan voorheen, en hoe we professionals kunnen ondersteunen om hun diensten aan te bieden aan LHBTIQ+ in tijden van Covid-19.

Deze enquête is anoniem en bevat alleen meerkeuzevragen. Je hebt slechts vijf (5) minuten nodig om alle vragen te beantwoorden.

In deze enquête zijn alle antwoorden gecodeerd met cijfers. Dit vergt wat inspanning van jouw kant, maar het stelt ons in staat om jouw antwoorden te vergelijken met die van deelnemers die de enquête in andere talen invullen. Dus bedankt dat je ons hebt geholpen om deze vergelijking te maken!

We stellen je vrijwillige deelname aan dit onderzoek zeer op prijs en we hopen je ook te zien bij de komende activiteiten van het RAINBO-project! Als je meer informatie wenst over het project of de enquête, aarzel dan niet om contact op te nemen met Peter Dankmeijer, p.dankmeijer@gale.info.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
TOESTEMMING: We hebben je formele toestemming nodig als je deelneemt aan het onderzoek, als is het anoniem. “Ik ga akkoord met deelname aan het onderzoek en de verwerking van deze anonieme gegevens. Ik begrijp dat mijn deelname aan het RAINBO-project vrijwillig is, dat de informatie die ik verstrek vertrouwelijk is en dat ik me op elk moment kan terugtrekken.”Als je het hier NIET mee eens bent, verzoeken wij je de vragenlijst niet in te vullen. Als je hier “nee” invult en toch de enquête invult, dan worden je antwoorden niet gebruikt en weggegooid.
1. De leeftijdsgroep waartoe ik behoor is:
Clear selection
2. In welk land woon je? (1=Griekenland; 2=Luxemburg; 3=Nederland; 4=Portugal; 5=VK; 6=Ander land in Europa; 7=Ander land buiten Europa
Clear selection
3. Mijn genderidentiteit is: (1=Man; 2=Vrouw; 3=Transgender man; 4=Transgender vrouw; 5=Niet-binair; 6=Anders; 6=Zeg ik liever niet)
Clear selection
4. Mijn seksuele voorkeur is: (1=Heteroseksueel; 2=Homo of Lesbisch; 3=Biseksueel; 4=Anders; 5=Zeg ik liever niet)
Clear selection
5. Ben je een professional die in het veld werkt en ondersteunende diensten verleent aan mensen in nood en kwetsbare groepen? (1=ja; 2=nee)
Clear selection
Als je “ja” (1) hebt geantwoord, kies dan “spring naar VRAGEN VOOR AANBIEDERS”. Als je “nee” (2) hebt geantwoord, ga dan door met vraag 6.Als je LGBTQI bent, maar ook een professionele aanbieder van diensten, dan zou het goed zijn als je ook de vragen voor LGBTQI beantwoordt, en doorgaat met vraag 6.
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy