Förköp till Fritt Spelrum
Priset för biljetterna är 250 kr/st för icke medlemmar och 200 kr/st för medlemmar (avser en biljett per betalande medlem). Vi använder Swish för att hantera betalning av förköp och överföringen måste vara registrerad på vårt konto senast dagen före speldagen.

Biljetterna lämnas ut i entrén i Spraglehall. Vi stämmer av listan på beställda förköp med kontoutdrag från vår bank. Om vi inte kan se att din betalning blivit registrerad måste du kunna styrka den genom att visa upp betalningshistoriken i Swish-appen i din mobiltelefon.

Önskar du bli medlem i Kulturföreningen Fritt Spelrum kan du gå in på vår hemsida, frittspelrum.nu och följa anvisningarna där.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
För- och efternamn *
Telefonnummer *
För att vi ska kunna verifiera betalningen är det viktigt att du anger numret till den telefon du använder för att swisha
E-postadress *
Antal biljetter, icke medlem (250 kr/st)
Antal biljetter, medlem (200 kr/st)
Betalning till Swish nr: 123 674 34 54. Du kan också skanna QR-koden här  (prisuppgifter högst upp på sidan)
Vill du få vårt nyhetsbrev via mail?
Du blir på så sätt bli uppdaterad om nya arrangemang, bokning av artister, eller förändringar i vad som redan är aviserat. Vi skickar endast ut nyhetsbrev när vi har något att meddela och vi ska inte att fylla din inkorg med onödig information.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy