Påmelding til Ålesund Orkesterskole 2019
Dato: Mandag 5. august kl. 11:00 (lunsj) til etter konserten lørdag 10. august ca. kl 16.00. (konserten starter kl 14:00)

Påmeldingsfrist: Påmeldingsfrist 20.06.2019
Informasjon om betaling sendes ut når Orkesterskolen nærmere seg.

Pris inkl kursavgift, alle måltider fra mandag lunsj til siste måltid lørdag, overnatting med eget sengetøy og sovepose i internatrom, er kr 4000,-

Pris for hjemmeboende inkludert kursavgift, lunsj og middag fra mandag til lørdag, er kr 2500,- ("dagpakke")

For familier innvilges det søskenmoderasjon med 1000 kroner i avslag på kursavgiften ved barn nummer 2 og 3. Ved valg av dagpakke er moderasjonen satt til kr 500,-

Det er mulig å bestille ekstra overnatting fra søndag til mandag før kurset, og fra lørdag til søndag etter kurset. Dette koster kr 280 per natt, og inkluderer frokost.

Dersom foresatte ønsker overnatting i tillegg til deltakeren, kan det skrives i "Andre opplysninger"-feltet. Pris for overnatting og måltider (uten kursavgift) fra mandag til lørdag for orkesterskoleforeldre, er kr 2000,- + kr 100 for leie av sengetøy. For denne prisen forventer vi noe hjelp av foresatte ved konserter og aktiviteter.

For å kvalifisere til Kammerorkesteret, må vi på forhånd høre deg spille litt, så det er flott om du tar opp litt av et stykke du liker veldig godt å spille, og legger det ved som en lenke (Google Drive / Youtube / Dropbox etc.). Det holder med et kort klipp, og 1-2 minutt er nok! Legg ved linken i andre opplysninger, eller send den som vedlegg på e-post (post@orkesterskolen.com)

Vi har fått tilbud fra Fjord Cadenza om at de eldste kan få være med på åpningskonserten lørdag 10. august, samme dag som vi har vår avslutning. De åpner med konsert med Trondheimsolistene lørdag kveld, så våre eldste musikere rekker akkurat å bli med. Det forutsetter selvsagt at de har øvd godt på forhånd. Fjord Cadenza går i år over en hel uke, fra lørdag 10. - 17. august.

Ved å delta på Ålesund Orkesterskole, godtar du vår personvernerklæring, som kan leses her:
https://orkesterskolen.com/personvernerklaering/

Email address *
Etternavn *
Your answer
Fornavn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Postnummer/-sted *
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Mobilnummer *
Your answer
Instrument *
Your answer
Spilt i antall år *
Your answer
Spillelærer
Your answer
E-post spillelærer / kulturskole
Vi ønsker oss e-postadressen direkte til læreren din eller til kulturskolen du går hos. Da kan vi senere nå bedre ut med informasjon om orkesterskolen. Dette er frivillig å oppgi.
Your answer
Orkester / kulturskole
Your answer
Tidligere i orkesterskolen
Har du vært med på orkesterskolen tidligere? Hvilket orkester spilte du i da?
Foresattes navn (evt. kontaktperson) *
Etternavn, Fornavn
Your answer
Foresattes e-post
Your answer
Foresattes mobilnummer *
Your answer
Overnatting / dagpakke / foresatt overnatting *
Ekstra overnatting *
Trenger du overnatting fra mandag til tirsdag før kurset eller fra lørdag til søndag etter kurset kan det bestilles her.
Required
Aksept av fotografering og videofilming *
Vi ber om at alle foresatte aksepterer at film og bilder fra orkesterskolen kan brukes på orkesterskolens nettsted, Facebook-gruppe, e-post og andre markedsføringskanaler. Det vil bli foretatt redaksjonell vurdering av bilder og video som blir brukt offentlig.
Required
Nyhetsbrev *
Andre opplysninger
Ønsker å bo på rom med [...], link til opptak (for kammerorkester), vegetar, medisin, foresatte trenger overnatting, etc.):
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service