#YOUthPlan Bacău - Drepturile omului, discriminare, excluziune și incluziune socială (20-26 Ianuarie 2020)
În primul rând, dacă ai ajuns aici, cu siguranță ești candidatul perfect să participi la atelierul #YOUthPlan Bacău - Discriminare, excluziune și incluziune, însă ca să fii sigur/ă, găsești în continuare criteriile de selecție:

 Ai între 15 și 30 de ani?
 Locuiești, studiezi sau lucrezi în județul Bacău?
 Ești direct interesat de drepturile omului, cauzele și efectele discriminării, excluziunea și incluziunea socială a tinerilor?
 Crezi în șanse, drepturi și oportunități egale pentru toți tinerii din județul Bacău, indiferent de oportunitățile reduse sau nevoile speciale ale acestora?
 Îți dorești să aprofundezi și să înțelegi mai bine nevoile, problemele și provocările tinerilor din județul Bacău, în special a celor cu oportunități reduse și/sau nevoi speciale?
 Vrei să cunoști alți tineri și să interacționezi cu factorii de decizie din județul Bacău?
 Ești creativ și vrei să îți transformi ideile într-un plan de acțiune?
 Vrei să înveți mai multe despre politicile de tineret și să te implici în dezvoltarea unui plan de intervenție la nivel județean, care să vină în sprijinul tinerilor cu oportunități reduse și/sau nevoi speciale, din județul Bacău.
 Îți dorești să participi într-o experiență de învățare în contextul programului Erasmus+ și să primești un Certificat Youthpass, recunoscut la nivel internațional?

La atelier în parte vor fi selectați să participe un număr de 25 de participanți. De asemenea, vom avea în vedere echilibrul de gen (număr relativ egal între fete și băieți), dar și ca din cei 25 de tineri participanți, jumătate dintre ei să fie tineri cu oportunități reduse.

Mai multe detalii poți găsi aici: http://bit.ly/2rTaGse

TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI: 17 ianuarie 2020, ora: 20:00

ASPECTE LOGISTICE:

Pe durata atelierelor, participanții vor fi cazați la Pensiunea Vialux din Bacău, în camere de 2 sau 3 persoane.
Participanții vor lua masa în restaurantul Pensiunii Vialux. Sunt asigurate 3 mese pe zi și două coffee break-uri.

Transportul participanților la eveniment va fi decontat în cuantum de 100% (bilete tren sau autocar/microbuz). Pentru decontul costurilor de transport trebuie să prezentați documentele de transport în original.

Participarea participanților minori va fi posibilă doar în baza unui acord parental. Acordul va fi trimis pe adresa de e-mail a celor selectați după finalizarea procesului de selecție, urmând ca aceștia să prezinte organizatorilor documentul în original, semnat de către unul dintre părinți/turore legal, în prima zi de activitate a atelierului.

Participarea la atelier presupune acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor personale colectate în scopul proiectului, dar și pentru folosirea fotografiilor și materialelor video de către organizatori în activitățile de promovare/diseminare.

Pentru întrebări sau clarificări, puteți să ne contactați pe adresa de e-mail: dezvoltare.activa@gmail.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy