WAAD2020 Mikä ihmeen autismikirjo? -tietoilta 31.3.2020
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Autismitietoisuusviikolla pidettävään Mikä ihmeen autismikirjo? -perustietoiltaan HappyHousessa (Ursininkatu 11) tiistaina 31.3..2020 klo 17.00-19.00. Yhteistyökumppanina iltaa on järjestämässä Varsinais-Suomen Vammais- ja Pitkäaikaissairausjärjestöt Vapi ry.

Tämä perustietoilta on sisällöltään identtinen Lounatuulessa järjestettävien parustietoiltojen sisällön kanssa. Kaikki Aistin perustietoillat ovat maksuttomia, mutta pyydämme ilmoittautumista ennakkoon , jotta osaamme varautua sopivalla määrällä materiaaleja. Jokainen osallistuja täyttää oman lomakkeensa. Jos perheestänne tai työyhteisöstänne osallistuu kolme henkilöä, ilmoita jokainen osallistuja siis erikseen.

Ilmoittauduttuanne systeemi lähettää teille automaattisesti kopion ilmoittamistanne tiedoista sähköpostiinne. Jos kopiota ei tule ilmoittautuminen ei ole kirjautunut. Huom! Kopio voi mennä myös roskapostiin!

Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tähän tilaisuuteen liittyvien asioiden tiedottamisessa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja tiedot tuhotaan heti tilaisuuden jälkeen.
Email address *
Osallistujan nimi *
Puhelin *
Olen *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry. Report Abuse