Брз интернет проток за студенте
Поштоване колегинице и колеге,

После састанка између представника студената, а на иницијативу СКОНУС-a, и чланова Министарства просвете, науке и технолошког развоја , КАССС-a, КОНУС-a, и чланова кабинета председника Владе Републике Србије направљен је и достављен списак сајтова које студенти користе ради праћења online наставе, након чега је стигао допис из Кабинета председника Владе са захтевом да се направи списак студената који желе да им се омогући брз проток интернета ка сајтовима који се користе за извођење и праћење наставе.

Кабинет председника Владе у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација је омогућио подршку телеоператера да омогуће брз проток ка поменутим сајтовима за студенте којима је то неопходно. Оператери ће обезбедити брз проток интернета за бројеве телефона студената који се пријаве, а списак ће бити прослеђен Канцеларији за ИТ и еУправу.

Колегинице и колеге којима је потребан брз проток интернета и који желе да се пријаве за ову подршку Кабинета председника Владе потребно је да попуне податке који се траже у овој пријави. Садржај овог упитника је прекопиран из документа који је послат из Кабинета председника Владе. На овај начин само желимо да понудимо могућност коју су обезбедили колегиницама и колегама којима је потребан брз проток интернета. Одговорност за могућу злоупотребу података није у нашој надлежности, ми ћемо скупљене податке проследити и тиме са завршава наша улога у овом процесу.

Пријаву је потребно послати до 30.04. а ко се пријави после тога доставићемо допуну 7. маја.

Студенти Академије техничких струковних студија Београд
instagram.com/studenti.tehakademija
facebook.com/studenti.tehnakademija
studenti.tehakademija@gmail.com
Одсек Академије који похађате: *
Име и презиме *
Оператор код којег је тренутно број; *
Позивни број: *
Број телефона *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy