Inschrijving kamp Houffalize 2019
Hier kan u uw zoon/dochter inschrijven voor het jaarlijkse kamp van Chiro Hiperlie dat dit jaar doorgaat in Houffalize van 21 tot en met 31 juli voor de rakwi's, tito's, keti's en aspi's. De sloebers en speelclub arriveren op 26 juli in Houffalize en komen samen met de oudere leden naar huis op 31 juli.

Wil je graag mee met 'iedereen mee op kamp'? Vul dan onderstaand formulier in maar stuur ons ook nog een apart mailtje (info@chirohiperlie.be), dan hebben we jouw contactgegevens.
Naam + voornaam Kind 1 *
Voornaam Kind 2
Voornaam Kind 3
Voornaam Kind 4
Voedselallergie?
Heeft je kind een voedselallergie of eetgewoonte (vegetarisch/halal) waar de kookploeg rekening mee moet houden bij het inkopen? (Schrijf dit ook nog duidelijk op de medische fiche)
Vervoer naar kamp - niet voor sloeber/speelclub
Omdat fietsen naar Houffalize iets te ver is, carpoolen we dit jaar naar kamp. We willen natuurlijk zoveel mogelijk volle auto's om het milieu te sparen. Daarom spreken we sowieso af aan de lokalen op 21 juli om alle auto's vol te laden. Maar om te zorgen dat er zeker geen plaatsen tekort zijn polsen we hier al even naar de zitplaatsen. Sloeber en speelclub moedigen we ook zoveel mogelijk aan om te carpoolen maar omdat wij dan al in Houffalize zitten kunnen we dit jammer genoeg niet organiseren.
Clear selection
Plaatsen in de auto - indien je kan rijden
Hoeveel plaatsen zijn er nog OVER in de auto? Naast jezelf en je eigen kinderen.
Privacy
Wanneer u dit formulier verzend gaat u akkoord met onze privacyregels. We gebruiken deze gegevens enkel om u kind te verzekeren. Deze worden bewaard in het GAP (Groeps administratie programma) en enkel gedeeld binnen de leidingsploeg.
Maken van foto's op kamp *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy