Uuden edessä, kun työ menetetään -webinaari
Webinaari 13.3.2023 klo 18:00 järjestäjänä Suomen Logoterapiainstituutti Oy.

Kohtaanto-ongelma, työttömyys ja työllisyys – näitä teemoja ei voi välttää, jos seuraa kotimaan uutistarjontaa.

Mikään koulutus ei nyky-yhteiskunnassa takaa, että työuransa aikana yksilö ei joudu työttömäksi. Työttömäksi jääminen ja työttömyyden pitkittyminen on harvoin yksilön vika. Asioita vain tapahtuu organisaatioissa; saneerataan ja virtaviivaistetaan, muutetaan liiketoimintaa tai ollaan pakon edessä pienentämässä kustannuksia myös henkilöstöstä

Työttömäksi jääminen on kohtuullisen tavallinen tarina tämän päivän Suomessa. Millaisiin tilanteisiin ja kriiseihin se voi yksilön kohdalla johtaa? Johtaako työttömäksi jääminen työttömyysneuroosiin? Miten työttömyysneuroosin voi selättää?

Webinaarissa pyritään avaamaan logoterapeuttista näkökulmaa työttömyyden kohtaamiseen. Yhtäältä pohditaan, miten yksilö voi suhtautua työn menettämiseen, ja toisaalta miten esim. uravalmentaja voi kohdata ja tukea työnhakijaa.

Webinaarissa puhumassa on Pia Koukkula, Työyhteisön kehittäjä (yhteisöpedagogi AMK), Työnohjaaja (STOry), Ratkaisukeskeinen coach & lyhytterapeutti (IASTI), Työyhteisökoordinaattori, Logoterapiaopiskelija. Pia on toiminut kuusi vuotta uravalmentajana

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja halutessasi osallistumaan keskusteluun

Logoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on osa kuukausittain toistuvaa luentosarjaa.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Osallistun Webinaariin *
Haluan saada Logoterapiainstituutilta tiedotteita tulevista tapahtumista *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy