Anmälan: vårmöte/årsmöte med Best of Swedsoft (and friends)
Dagen innehåller två delar. På förmiddagen har vi vårmöte (årsmöte och medlemsmöte) där vi väljer styrelse, fastställer bokslut och verksamhetsberättelse.

På eftermiddagen välkomnar vi medlemmar och vänner till föreningen att hålla presentationer under titeln Best of Swedsoft (and friends).

Dessutom får vi en spännande keynote från SKF med Victoria Can Camp, CTO och Caroline Nordin, Global Product Development Manager samt en rundvandring med fokus på mjukvara i SKFs fabrik.

Praktisk information
När: Onsdag 10 april 10:00-17:00
Var: SKF, Göteborg - Exakt plats meddelas senare.
Anmälan sker här, senast den 1 april. OBS! Dagen kan bli fullbokad innan dess, så vänta inte.

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Företag/organisation *
Your answer
Titel/tjänst
Your answer
Telefon
Your answer
Vilka delar av dagen deltar du? *
Required
Eventuell specialkost
Lämna denna tom om du inte har någon specialkost.
Eventuella meddelanden
Your answer
Genom att anmäla mig är jag medveten om och godkänner:

1. Hantering av personuppgifter
Att Swedsoft som förening och genom dess kansli (Teknikföretagens Branschgrupper AB) kommer att hantera de uppgifter som delas i detta formulär för att förbereda, genomföra och följa upp detta evenemang. Uppgifterna namn, företag och eventuell specialkost kommer att delas med mötets värdorganisation SKF för att kunna genomföra mötet. Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. För mer information om hur och varför vi behandlar personuppgifter, läs gärna vår personuppgiftspolicy (http://www.swedsoft.se/om/personuppgiftspolicy/). Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@swedsoft.se när som helst kan begära att mina uppgifter tas bort.

2. Nyhetsbrev, inbjudningar med mera
Att jag hamnar på Swedsofts utskickslista för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information till Swedsofts utökade nätverk. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att klicka på avregistreringslänken eller meddela info@swedsoft.se

3. Fotografering
Att det under dagen kommer att tas bilder. Dessa bilder kan i vissa fall komma att publiceras online, i tryckt material och i digitalt material. Både i redaktionella sammanhang och i marknadsföring av evenemang och föreningen. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@swedsoft.se när som helst kan begära att en bild på mig tas bort.

4. Specialkost
Att om jag fyller i specialkost kommer denna information att delas med representanter för RISE som samordnar och restaurangen som levererar mat till evenemanget. För dessa uppgifter om kost har jag säkerställt att samtycke finns till behandlingen av känsliga personuppgifter. Dessa uppgifter kommer att raderas 7 dagar efter aktuellt evenemang.


5. No-show avgift
Att Swedsoft har rätt att ta ut en avgift om 300 kr exkl moms, för sina kostnader, om jag inte dyker upp och inte meddelar förhinder. Detta betalas med kort genom en länk som Swedsoft skickar till mig.
Jag är införstådd med att sista anmälan för garanterad fri avanmälan är den 1 april.

6. Deltagarlista
På evenemanget kommer vi att dela ut en deltagarlista. Meddela oss om du inte vill finnas med på denna.

Genom att klicka i "jag accepterar detta" godkänner du ovanstående villkor. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service