Bordercollies.no - valpekull
Oppdatert 24. februar 2019

Registrering av interesse for evt. kjøp av valp (ikke bindene). Dette skjemaet blir endret jevnlig, husk å følge med på hjemmesiden (bordercollies.no) for oppdatert informasjon.

All personlig informasjon lagret på denne listen blir slettet når du kjøper valp eller at du selv ber om at opplysningene skal slettes (anmodning om dette sendes via mail til bordercollies.no@hotmail.com). Opplysningene blir kun brukt av oss i forbindelse med valpe kull og ikke delt med andre.

Når du registrerer deg på denne listen vil du ha forkjøpsrett når nye kull blir tilgjengelig. Vi forbeholder oss retten til å ha et ord med i laget når det skal velges ut valp for å få 'rett valp' til 'rett eier' ut fra kriteriene; Bruk, livssituasjon, tid til hunden, familieforhold, erfaring med hund, erfaring med BC, medlemskap i gjeterhund lag eller hundeklubb, valpe kullets avstamming og linjer i forhold til 'setting' den kommer i, valpens personlighet, egenskaper og aktivitetsnivå mm. Det blir ( i samråd med valpe kjøper) tatt en helhetsvurdering ut fra disse kriteriene.

Vedr. Gjeting og annet bruk: Vi driver ikke aktivt med gjeting men bruker hunder med gjeterlinjer for å ivareta Border Colliens base egenskaper. Vi trener likevel noen av hundene våre på gjeting på våre Indiske løpeender og naboens sauer (når de er tilgjengelig en del av året). Vi har solgt flere hunder som har tatt bruksprov.

Vi vil understreke at ingen har en 'perfekt' setting og det aller viktigste for en hund er at den blir vist kjærlighet og omtanke og får dekket sitt behov for utfoldelse og mental stimuli.

Dersom hunden du kjøper skal brukes i avl stiller vi betingelser om at du tar nødvendige DNA tester og at du øyenlyser hunden. Vi har ikke krav om at hunden skal røntges (dersom du bruker den til avl). Vi HD tester kun de hundene vi har dersom HD indeksen er under 100. Norsk Sau og Geit har (via NKK) fraveket krav om HD røntgen fra og med 1.1.2012 og det er opp til den enkelte oppdretter å vurdere om dette er å anse som nødvendig.

Når vi velger ut hunder til avl er prioritet #1 GEMYTT, #2 ALLSIDIGHET og #3 HELSE

Ditt navn *
Your answer
Tlf. *
Your answer
e-post *
Your answer
Hvilket kull ønsker du valp fra (oppdatert 1. mars 2019) *
Tispe/hanne? *
Fyll ut feltene nedenfor (bruk en eller flere valg)
(kryss av for det som er relevant)
Hva skal hunden brukes til? *
Required
Diverse/egenskaper *
Required
Eksteriør *
Required
Skal hunden brukes i avl? *
Tekstboks
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service