Keuzeformulier vrijwilligersdiensten FC Weesp - januari tot en met juni 2019
Lees onderstaande graag goed door: dit voorkomt misverstanden en problemen met het rooster

Zoals bekend, dienen alle spelers vanaf 18 jaar en ouders van jeugdspelers vrijwilligersdiensten te draaien. In de meeste gevallen is dit een kantinedienst, maar u kunt ook kiezen voor een schoonmaakdienst of voor het afkopen van uw dienst (50 euro per half jaar). Doet u al (veel) vrijwilligerswerk voor FC Weesp dan kunt u vrijstelling aanvragen.

De kantinedienst bestaat uit tweemaal per seizoen een dubbele kantinedienst of viermaal per seizoen een enkele dienst). De tijden zijn als volgt vastgesteld: 08:00 - 11:00, 10:30 - 13:30, 13:00 - 16:00 en 15:30 - 18:30 uur.
Jeugdspelers van 16 en 17 jaar mogen zelf de dienst vervullen: de ouder blijft overigens wel verantwoordelijk voor het vervullen van de dienst. Via dit formulier kunt u opgeven op welke dag(en) en tijd(en) u de kantinedienst wilt doen. U kunt daarbij vier voorkeuren opgeven.
Tip: Schrijf samen met een bekende in. U moet dan beiden een formulier invullen (met dezelfde voorkeur) en de naam invullen bij de vraag met wie u samen deze dienst wilt doen. Via http://www.fcweesp.nl/kantinedienst kunt u een overzicht van de (aangevraagde) kantinediensten bekijken.

Als alternatief kunt u zich opgeven voor twee schoonmaakdiensten van circa 2-3 uur per half jaar.

Ook kunt u kiezen voor een extra contributie van € 50,00 per half seizoen. Dit kunt u ook aangeven op onderstaand formulier.

Een speler of ouder die al ander vrijwilligerswerk bij FC Weesp doet, kan elk halfjaar via dit formulier vrijstelling vragen om niet te worden ingedeeld. Dit geldt voor alle soorten vrijwilligers: trainers, leiders, scheidsrechters, commissieleden, etc.
Dringend verzoek om dit ook te doen, dat voorkomt dat er gaten in het rooster komen.

Wie geen formulier invult, wordt door het bestuur op twee korte kantinediensten ingedeeld en is dan verplicht te komen. Mocht u zich niet zelf melden en u wordt ingedeeld op een kantinedienst dan verwachten wij dat u deze dienst wel uitvoert.

Op diverse gebieden kunnen we de hulp van vaste vrijwilligers goed gebruiken.
Kijk eens op http://www.fcweesp.nl/vacatures of er iets is dat u leuk vind om te doen!

Planning: Zelf aanmelden kan vanaf zaterdag 1 december 2018 tot en met vrijdag 28 december. Kantinediensten waar meerdere mensen de voorkeur voor hebben worden in principe op volgorde van aanmelding ingedeeld.

Vul hieronder het e-mailadres in dat bij FC Weesp bekend is (of zou moeten zijn). Uw ingevulde gegevens worden naar dit adres verstuurd.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service