Ja, ik schrijf me in voor de Meditatie & Authentic Movement avondreeks in Centrum Voelen, startend 8 januari 2019
in Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth, 19u30-21u15
met op het programma MEDITATIE & AUTHENTIC MOVEMENT
begeleiding: Els Soetaert
Email address *
Meditatie & Authentic Movement – avondreeks
> 5-delige avondreeks

Meer en meer lees je dat we nood hebben aan stilte !
Innerlijk stil worden vraagt beoefening om je hiermee te verbinden.
De combinatie van meditatie en Authentic Movement sluit hier wonderwel bij aan, als waren ze voor mekaar bestemd!
De kracht van mediteren in stilte en vervolgens bewegen vanuit die stilte zorgt voor innerlijke vertraging en verdieping.

Open voor mensen mét én zónder voorkennis in meditatie en/of Authentic Movement. De nodige achtergrond en instructies worden gegeven. Kom in makkelijk zittende kledij. Je mag jouw eigen zitkussen en of bankje meebrengen (zitkussens zijn voorzien).

Het verloop van de avond ziet er als volgt uit;
Na de nodige zitinstructies en achtergrond over de meditatie die we gaan doen, alsook over Authentic Movement, vangen we aan met enkele eenvoudige oefeningen om onze ademhaling wakker te maken. Vervolgens zitten we samen in stilte. Tijdens de stilte meditatie zitten we uiterlijk stil en onze aandacht brengen we naar onze innerlijke ruimte waarin onze ademhaling voelbaar is en ons intern beweegt/masseert. Onze gedachten die opkomen laten we telkens weer los om opnieuw ons gewaarzijn naar onze ademhaling te brengen. Onze innerlijke getuige is hiervan gewaar en oordeelt niet.

Een korte wandelmeditatie zorgt voor de overgang naar Authentic Movement.

In Authentic Movement vertrekken we vanuit de stilte in onszelf om zo, met de ogen gesloten, de innerlijke impuls, stemming, of verbeelding die in ons oprijst in beweging te brengen. Hier geen danspasjes, alsook laten we muziek achterwege. De dans die daaruit ontstaat kent zijn eigen ritme, is verstild of wild, is subtiel en weinig zichtbaar, tot groots en ruim, is diep en rijk. Onze innerlijke getuige, die niet oordelend aanwezig is, en actief is, verruimt ons (lichaams)bewustzijn. Je komt meer tot een innig contact met jezelf, jouw zelfwaarde en creativiteit. Nadien word je uitgenodigd hier 'kleur' aan te geven (d.m.v. kleurtekening) of om op andere wijze jouw ervaren te integreren. We sluiten af met een deelronde. Voorafgaande ervaring is niet vereist. Voor levensverdiepers !

Meer informatie vind je ook op de website van Els Soetaert www.aquatouch.be

> Meditatie & Authentic Movement (5 avonden)
start > dinsdag 8 januari 2019om 19u30-21u15
verdere data zijn > 15, 22, 29 januari, 5 februari 2019
inschrijving vooraf noodzakelijk

> deelnameprijs: 105 €, (inschrijving is pas volledige bij betaling van 20 € voorschot, zie hieronder voor reknr.
vroegboek 95 € (ten laatste 25 december 2018 - voorschot 20 €)

voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
telefoon / GSM *
Your answer
Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden : de inschrijving is pas volledig bij een voorafbetaling van 20 € op reknr. BE12 1420 6310 5292 met melding van Meditatie & AM avondreeks + Startdatum + Naam deelnemer *
Required
de workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers - bij annulatie van de workshop door Els Soetaert Aquatouch verkrijg ik mijn betaling 100% terug - bij annulatie of afwezigheid op de workshop van mijnentwege behoud Els Soetaert Aquatouch de voorafbetaling van 20 € als tegemoetkoming voor administratieve kosten *
Required
Ik ben nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief en door mijn woonstreek in te vullen wens ik me in te schrijven op de nieuwsbrief AQUATOUCH gets in touch Mijn woonstreek is :
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service