El Pla especial de la Baells, a debat - INSCRIPCIONS ALS TALLERS
L’embassament de la Baells és un dels motors turístics del Berguedà. Per aquest motiu l’any 2012 es va elaborar un Pla director que fixa les grans línies d’actuació per enfortir l’ús del pantà com a recurs turístic. Una d’aquestes línies és l’ordenació urbanística de l’entorn del pantà.

L’instrument que regularà urbanísticament les activitats turístiques i de lleure associades a l’embassament i el seu entorn serà un pla especial, que ha de garantir també la protecció dels valors ambientals i paisatgístics d’aquest espai. En aquests moments ja es disposa d’un primer avanç del Pla Especial que inclou una diagnosi de la situació actual i unes propostes preliminars d’ordenació.

Des del Consell Comarcal del Berguedà considerem que és el moment oportú per conèixer l’opinió dels agents econòmics i socials implicats i també de la població local. Per aquest motiu, organitzem dos tallers per debatre el Pla especial, el primer dedicat a identificar les necessitats i oportunitats i el segon a recopilar aquelles propostes d’actuacions que considereu més rellevants. Us animem, doncs, a assistir a aquests dos tallers que ajudaran a definir el futur de l’embassament.

Aquest procés participatiu i la pròpia redacció del Pla especial compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Moltes gràcies pel vostre interès,
Us animem a incriure-us als dos tallers atès que s'hi tractaran continguts diferents. Si només podeu venir a un, indiqueu-ho. *
Required
Nom i cognoms *
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Lloc de residència *
Representeu alguna entitat, empresa o organisme públic? *
En cas que representeu alguna entitat, empresa o organisme públic, indiqueu-ne el nom.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy