Aanmelden TDI-Theaterbende Art of Wonder 2021
Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor de TDI-Theaterbende op Art of Wonder! Door dit formulier in te vullen hebben wij straks alle informatie die we van je nodig hebben om je aanmelding compleet te maken. De TDI-Theaterbende bestaat namelijk uit twee groepen: een groep voor kinderen tussen de 8-12 jaar en een groep voor 12+. Elke groep krijgt een apart programma. De kosten voor het hele programma (een workshop, toegangskaartjes voor de voorstellingen en een picknick) is € 12,50. Wil je je samen met je broertje, zusje of vriend of vriendin opgeven? Graag per formulier 1 kind aanmelden.

Speciaal voor de TDI-Theaterbende selecteert artistiek leider van Art of Wonder Frederieke Vermeulen een aantal voorstellingen die op zaterdag 18 september 2021 op het festival te zien zijn. Samen met je mede bendeleden bepaal je welke voorstelling de meeste indruk heeft gemaakt. Die voorstelling ontvangt dan van de TDI-Theaterbende op zondag de ‘Verwonder-waardering’.
Email *
Naam: *
Leeftijd: *
Groep/klas:
E-mailadres *
Telefoonnummer van jou:
Telefoonnummer van je ouders waarop ze bereikbaar zijn op zaterdag 18 september: *
Volg je lessen bij JeugdTheaterSchool Dynamo? Zo ja, geef hieronder aan waar je lessen volgt:
Clear selection
Heb je een allergie of een voedingsintolerantie waar we rekening mee moeten houden? *
Foto's
Omdat de privacy wet sinds mei 2018 is aangescherpt, vragen wij u om toestemming om foto's te maken van uw kind tijdens de TDI-Theaterbende op Art of Wonder en deze te plaatsen op bijvoorbeeld de social media pagina's van Garage TDI, Dynamo en Art of Wonder. Maar ook het gebruiken van deze foto's voor promotiedoeleinden voor de TDI-theaterbende van Dynamo in de toekomst.
Ik vind het goed als mijn kinderen herkenbaar in beeld komen: *
Wil je nog iets anders over de aanmelding kwijt Bijvoorbeeld als je je samen met een vriendinnetje opgeeft. Mocht de groep te groot worden, maken we namelijk meerdere groepjes per leeftijdscategorie.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Garage TDI. Report Abuse